Wenger: Store ændringer vil være tåbeligt

Arsenal-manageren insisterer på, at han ikke har brug for at forstærke sit hold med dyre spillere

Arsene Wenger har flere gange måttet se sit unge mandskab sætte føringer over styr i denne sæson, senest mod Tottenham i onsdags, da en 3-1-føring blev til 3-3. (Foto: AP)
Arsene Wenger har flere gange måttet se sit unge mandskab sætte føringer over styr i denne sæson, senest mod Tottenham i onsdags, da en 3-1-føring blev til 3-3. (Foto: AP)

Arsenal er godt nok ubesejret i de seneste 16 Premier League-kampe, men halvdelen er endt uafgjort, og blot en af de seneste seks kampe er blevet vundet.

Manager Arsene Wenger har derfor igen måttet forsvare sit unge mandskab, og han insisterer på, at der ikke er brug for dyre forstærkninger til næste sæson, selvom han skulle være blevet stillet 40 mio. pund til rådighed, svarende til ca. 336 mio. kr.

- Der er altid brug for at forbedre holdet, men hvis man kigger på vores sæson, kan man ikke konkludere, at der er brug for store ændringer. Det ville være fuldstændig tåbeligt, siger Wenger.

Bliver kaldt elendige
- Vi lever i en verden, hvor man bliver kaldt elendige, hvis man man er nummer to. Det er ikke sandt. Det er den moderne verden, men det er ikke realiteter. Vi er med fremme, men fordi vi ikke har vundet trofæer, nedgør folk os fuldstændig.

- Vi besluttede at udvikle vores egne spillere, fordi vi ikke kan købe spillere som Ronaldo, der kostede 85 mio. pund. Måden at konkurrere med sådanne hold er ved at bygge vores eget hold med vores egen filosofi, siger Arsenal-manageren.

Arsenal er seks point efter Manchester United med fem kampe tilbage i Premier League, men Arsenal møder bl.a. United på hjemmebane og kan dermed indhente noget af Uniteds forspring. Søndag skal Arsenal møde Bolton, mens Manchester United i dag tager imod Everton kl. 13.45.