Fornem hæder til West Ham-spiller

De engelske fodboldjournalister har kåret Scott Parker til årets spiller i engelsk fodbold

Den elegante midtbanespiller Scott Parker debuterede i en alder af blot 16 år for Charlton. I dag tryller han for West Ham. (Foto: AP)
Den elegante midtbanespiller Scott Parker debuterede i en alder af blot 16 år for Charlton. I dag tryller han for West Ham. (Foto: AP)

West Ham-spilleren Scott Parker er blevet kåret tiol årets fodboldspiller af de engelske fodboldjournalister - FWA, Football Writers Association.

Den 30-årige midtbanespiller vandt et tæt opløb med Tottenhams Gareth Bale, der for nogle dage siden blev kåret til årets spiller af spillerne selv.

Scott Parker startede sin karriere i Charlton og havde korte perioder i Chelsea og Newcastle, før han i 2007 kom til West Ham.

- Scott Parker har været stabil hele sæsonen for sin klub, der kæmper for at overleve i Premier League, at han har spillet sig tilbage på det engelske landshold. Han har været et forbillede for 'The Irons', og forhåbentlig vil hans professionalisme blive belønnet ved, at West Ham ikke rykker ned, udtaler FWA's formand, Steve Bates.

- Det var en af de tætteste afstemninger længe. Scott er bestemt en værdig vinder og følger en lang række af fremragende fodboldspillere, de rhar modtaget denne prestigefulde hæder, siger Bates videre.

Scott Parker er den første West Ham-spiller, der vinder prisen siden Bobby Moore i 1964.