Wenger tror stadig på titlen

Arsenal-manager Arsène Wenger opfordrer sine spillere til at kæmpe videre og ikke opgive mesterskabsdrømmen

Arsene Wenger tror stadig på titlen. (Foto: AP)
Arsene Wenger tror stadig på titlen. (Foto: AP)

Efter søndagens højdramatiske 1-1-kamp mod Liverpool var Arsenal-lejren yderst skuffet, for det ene point efterlader London-holdet seks point fra Manchester Uniteds førsteplads med blot seks spillerunder tilbage.

Men holdets manager, Arsène Wenger, opfordrer sine spillere til fortsat at tro på Premier League-titlen.

- Vi skal give alt det, som vi har tilbage i os. Helt frem til den sidste kamp. Så må vi se, om det bliver vores år eller ej. Det handler om at vinde kampe. Vi er ubesejret i 15 ligakampe i træk, men på det seneste har vi ikke fået nok point, siger franskmanden.

Sejren over Liverpool så ellers ud til at være sikret, da Robin van Persie dybt inde i overtiden bragte Arsenals værter foran 1-0 på et straffespark. Mirakuløst fik Dirk Kuyt udlignet til 1-1, ligeledes på et straffespark 11 minutter inde i overtiden.

- Dommeren sagde, der var lagt otte minutter til. Hvor fandt han de tre ekstra minutter fra? Jeg ved det ikke, siger Wenger.

Det udlignende mål fik Wenger og Liverpool-manager Kenny Dalglish til at diskutere heftigt med hinanden.

- Jeg sagde bare til Dalglish, at der ikke var straffespark til dem, og at han kunne se det på tv, forklarer Wenger.

Arsenals seneste 15 kampe har budt på otte sejre og syv uafgjorte. I de seneste fem opgør er det dog kun blevet til én sejr, så det har været forholdsvist nemt for Manchester United at forsvare førstepladsen.

Skal Arsenal holde liv i titeldrømmene kræver det en sejr i onsdagens lokalbrag mod Tottenham, der i parentets bemærket har vundet de to seneste ligaopgør mod The Gunners.