Fyring truer Chelsea-boss

Carlo Ancelotti sagde efter nederlaget til Manchester United i aftes, at han er usikker på sin fremtid i klubben. - Torres i startopstillingen var nok en fejl, siger han

Carlo Ancelotti - formentlig færdig i Chelsea til sommer. (Foto: AP)
Carlo Ancelotti - formentlig færdig i Chelsea til sommer. (Foto: AP)

Han har stadig 14 måneder tilbage på sin kontrakt, men italienske Carlo Ancelotti regner tydeligvis ikke med, at opholdet i Chelsea strækker sig ind i næste sæson.

Den italienske manager forlod Milan i 2009 for at skifte til Chelsea, hvor han i sidste sæson vandt både FA Cup og Premier League.

Men i denne sæson ligger Chelsea på en skuffende tredjeplads i ligaen, og nederlaget til Manchester United i Champions League var endnu en streg i regningen for klubbens ejer, Roman Abramovich.

- Det er ikke min beslutning om jeg bliver her eller ej. Jeg har ikke talt med Roman. Jeg er ikke bekymret. Jeg må arbejde og forsøge at gøre mit bedste, siger Carlo Ancelotti.

Inden 2-1 nederlaget til Manchester United i aftes sagde han ellers, at fremtiden er på plads.

- Min fremtid er allerede besluttet, sagde Ancelotti, som valgte at starte med Fernando Torres - der betegnes som et Abramovic-køb - som enlig angriber i startopstillingen.

Det var bestemt ikke nogen succes, og en tandløs Torres måtte pilles ud i pausen. Han har nu spillet 692 minutter i Chelsea uden at score.

Og valget af Fernando Torres i stedet for Didier Drogba, der kom på banen og scorede, var muligvis en fejl, erkender Ancelotti.

- Måske. Men jeg tænkte længe før jeg tog beslutningen. Jeg foretrak at starte med Fernando til denne type kamp og med denne taktik. Men Didier spillede meget godt i anden halvleg.