Ny ejer varsler udrensning i Liverpool

Traditionsklubbens nye ejer John Henry indrømmer, at han var rystet over den dyre trups lave kvalitet ved hans magtovertagelse. Klubdirektør forventer massiv udrensning i truppen.

Christian Poulsen har ikke haft den håbede succes i England, og han kan blive offer for en udrensning i truppen til sommer. (Foto: AP)
Christian Poulsen har ikke haft den håbede succes i England, og han kan blive offer for en udrensning i truppen til sommer. (Foto: AP)

Der opstod hurtigt dybe panderynker hos Liverpools nye ejer John Henry, da han og Fenway Sports Group sidste år købte den traditionsrige klub, indrømmer Henry ifølge fourfourtwo.com.

Amerikanerens største bekymring var de enorme lønninger til spillere, som slet ikke stod i forhold til truppens ringe kvalitet. Henry betalte 2.7 milliarder kroner for klubben, men problemerne med holdet var større, end han frygtede.

- Den grimmeste overraskelse var manglen på dybde i truppen. Dette var vores største bekymring ved overtagelsen, og problemet overgik vores frygt. Der var en række lange og dyre kontrakter for et hold, der manglede kvalitet, siger Henry.

Liverpools fodbold-direktør Damien Comolli har tidligere antydet, at han forventer at få en travl sommer, da en kæmpe udrejsning i truppen sandsynligvis er på vej.

Fenway Sports Group og Henry ønsker at bringe klubben tilbage i titelkampen, og det kan få konsekvenser for klubbens danskere, skadede Daniel Agger og især Christian Poulsen, der ikke har været en succes i det engelske.

- Vores førsteprioritet er at vinde Premier League. Det er den drivkraft, vi går på arbejde med hver dag. Succes er at vinde titler. Intet mindre, tilføjer John Henry.

FC Liverpools seneste mesterskab ligger tilbage i 1990.