Mancini: Vi kan stadig vinde titlen

Manchester City tabte et skridt i mesterskabskampen, men manager Roberto Mancini tror stadig, at de kan hente ni point på Manchester United

Manchester City-manager Roberto Mancini har fortsat ikke opgivet håber om at genvinde det engelske mesterskab.

City satte ellers to kostbare point til mod Liverpool og er nu ni point efter Manchester United, men italieneren tror fortsat på guld.

- Om titelræset er ovre? Nej. Om det er syv eller ni point ændrer ikke meget. Jeg tror stadigvæk, at vi kan hente det, sagde Roberto Mancini efter 2-2-kampen på Etihad Stadium mod Liverpool.

Læs også:

Pepe Reina havde svært ved at finde en grimasse ved 2-2-målet. Det havde Sergio Aguëro ikke. (Foto: PA) Premier League - 3. feb. 2013 - kl. 19:13 Målmandsdrop kostede Liverpool sejren

Mancini var ikke tilfreds med sit eget holds indsats og var heller ikke tilfreds med domemrindsatsen. Han rasede over Liverpools 1-1-mål.

Daniel Agger gik hårdt til Edin Dzeko og fik vristet bolden fra den bosniske angriber. City-angriberen og de fleste andre på Etihad Stadium mente, at Agger begik frispark, men spillet fik lov at fortsætte og en velspillende Daniel Sturridge scorede kort efter med et tørt spark.

- Før deres første mål blev der begået et stort frispark. Hvis det havde været os, så havde det været et rødt kort, men i stedet så dommeren ingenting, sagde den italienske Cirty-manager, der dog mente, at der var tale om et retvisende resultat.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere