Transfer-torsken blev sendt hjem

WBA's Peter Odemwingie blev sendt hjem fra dagens træning efter hans noget utraditionelle forsøg på at blive QPR-spiller

Peter Odemwingie har efter sit transfer-stunt fået et par dage fri i West Bromwich Albion og skal ikke være med i søndagens kamp mod Tottenham. (Foto: AP)
Peter Odemwingie har efter sit transfer-stunt fået et par dage fri i West Bromwich Albion og skal ikke være med i søndagens kamp mod Tottenham. (Foto: AP)

Fodboldspillere er rollemodeller, og det forventes, at rollemodeller opfører sig eksemplarisk. Derfor er det sjældent, at en fodboldspiller tager bladet fra munden og siger noget, der ikke er politisk korrekt. Eller tilsidesætter de gængse spilleregler for at sætte lidt gang i sagerne.

Det gjorde West Bromwich Albions Peter Odemwingie i transfervinduets sidste timer, hvor han satte sig ind i sin bil og kørte fra Birmingham til London. Her håbede han på at skrive under på en kontrakt med Queens Park Rangers, men handlen var i mellemtiden gået i vasken.

Læs også:

Se også: TV: Transfervinduets største brøler

Uden for loftus Road gav han interview som QPR-spiller, og det har fredag fået West Bromwich til at sende ham hjem fra træning. Opførslen var ganske enkelt ikke professionel nok.

- Jeg har haft en snak med Dan Ashworth (teknisk direktør, red.) til morgen, og klubben vil sige noget senere. Jeg har fået et par dage fri og vil være tilbage på træningsbanen på mandag, sagde Peter Odemwingie til de ventende journalister.

Den nigerianske angriber er således ikke med mod Tottenham på søndag, hvilket klubben senere bekræftede på dens hjemmeside. dog ikke med vendingerne 'gennemført uprofessionel', som det tidligere har været beskrevet.

Læs også:

Se også: Sådan klarede Premier League-klubberne transfervinduet

Selv kan Odemwingie godt se, at situationen ikke har været for god. Han kalder den 'lidt uprofessionel'.

- Klubben gav mig ikke en skriftlig tilladelse. Men vi er jo i England, og gentlemen forstår hinanden.

- Efter min mening blev alt gjort korrekt og i sidste øjeblik. Jeg ved faktisk ikke, hvad der skete, men det tror jeg, at andre kan svare på. Vi var tæt på at være i land, men WBA var sur over, at jeg tog til London, og at jeg var på tv.

- Så for at være ærlig så forstår jeg klubben. Det var lidt uprofessionelt, men vi var tæt på at være i land med skiftet, sagde Peter Odemwingie.

Og så mindede han i øvrigt om, at hans ankomst til Birmingham-klubben var alt andet end et skoleeksempel på korrekt opførsel.

- Jeg kom til klubben på en totalt uprofessionel måde. Jeg blev ikke givet nogen skriftlig tilladelse fra Lokomotiv Moskva, men jeg tog hertil alligevel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere