Laudrup: Hold fingrene fra Michu

Den danske Swansea-manager meddeler, at hans spanske super-indkøb ikke er til salg

Hitter i Swansea (Foto: PA)
Hitter i Swansea (Foto: PA)

Han blev hentet i Rayo Vallecano for i omegnen af 20 millioner kroner. Han har taget både Swansea og Premier League med storm og har med sine 13 scoringer i 21 Premier League-kampe for Michael Laudrups klub mere end fordoblet sin værdig på transfermarkedet.

Men trods udsigterne til at tjene endog særdeles godt på Michu, så nægter Michael Laudrup at slippe sin guldfugl. Den danske manager vil ikke høre på tilbud fra interesserede klubber.

Se mere:

Se også: Sådan fik Laudrup sin guldfugl

- Der er ingen mulighed for, at han forlader os. Det kan overhovedet ikke komme på tale. Den ene grund er, at det er vanskeligt at få en ny spiller ind nu, og den anden grund er, at Michu har det rigtig godt her og ikke ønsker at forlade os, siger Laudrup i følge skysports.

Laudrup sammenligner Swanseas situation med Newcastle, der måtte lade deres topscorer Demba Ba gå til Chelsea.

- Newcastle har netop mistet deres topscorer midt i sæsonen, og det er selvfølgelig virkelig skidt for dem, især fordi det ikke er nemt at finde en spiller, der scorer lige så mange mål som ham, lyder det fra Laudrup.

Spørgsmålet er dog, om Swansea kan blive ved med at sige nej, hvis bare tilbuddet er godt nok. Men der er næppe nogen tvivl om, at der skal mange millioner på bordet, hvis Michu skal forlade Wales.

Husk du kan følge Swanseas FA Cup-kamp mod Arsenal i dag med ekstrabladet.dk fra kl. 14.30

0 kommentarer
Vis kommentarer