City-fans kritiserer fyring

Fansene støtter den fyrede Manchester City-manager

Fyringen af Roberto Mancini er ikke faldet i udelt god jord blandt Manchester Citys fans. (Foto: AP)
Fyringen af Roberto Mancini er ikke faldet i udelt god jord blandt Manchester Citys fans. (Foto: AP)

Mange brugere på de engelske aviser og de sociale medier ser Roberto Mancinis fyring som de stenrige City-ejeres udnævnelse af en officiel syndebuk. Klubben blev 'kun' nummer to i Premier League, som de vandt sidste år, og de tabte FA Cup-finalen søndag.

Se også: Manchester City fyrer Roberto Mancini

Men det retfærdiggør ikke fyringen, mener mange fans. Og klubbens udmelding om, at der er brug for en mere 'holistisk linje' i klubben - underforstået en manager, der er knapt så hård i omklædningsrummet - giver ingen points blandt arbejderklubbens fans.

- Deres udmelding er et elendigt forsøg på at chokere fansene til at tro, at Mancini var et monster, når døren var lukket, skriver således brugeren Dave Pemberton på Manchester Evening News' artikel om fyringen.

- Hvis spillerne ikke præsterer, skal han skælde dem ud i offentlighed, fordi han dermed udtrykker, hvad de fleste fans tænker.

Se også: Ekspert: City-spillerne havde også fået nok af Mancini

- Hvis jeres nye manager - og jeg siger jeres, fordi ingen City-fan vil have ham - ikke leverer trofæer i sin første sæson, hvordan vil man så retfærdiggøre ikke at fyre ham og igen finde en ny manager? Det lyder som om, vi er på vej den forkerte vej igen. En meget forarget og rasende fan! skriver brugeren.

Formanden for fanklubben, Kevin Parker, undrer sig i lige så høj grad, dog i mere diplomatiske vendinger.

- De leder efter fred, harmoni og lykke i omklædningsrummet. Det skal antyde, at det ikke var tilfældet under Roberto. Vi hører alle rygter om, at det ikke var et specielt hyggeligt omklædningsrum. Men som fan er vi interesseret i succes og trofæer, og det fik vi under Roberto, siger Parker til sportinglife.com.

Se også: Så stor favorit er han i City

0 kommentarer
Vis kommentarer