Skuffet Laudrup: Dårligste indsats i min tid

Ingen undskyldninger fra den danske Swansea-manager efter udklasseringen fra Everton

Skidt eftermiddag for Laudrup og Swansea (Foto: Lars Poulsen)
Skidt eftermiddag for Laudrup og Swansea (Foto: Lars Poulsen)

SWANSEA (ekstrabladet.dk): Michael Laudrup var fattet og skuffet oven på 0-3 nederlaget til Everton. Og den danske manager forsøgte på ingen måde at bortforklare den store nedtur.

- Det er uden tvivl den dårligste præstation vi har leveret i min tid, sukkede danskeren da han mødte pressen efter nederlaget.

- Jeg er virkelig skuffet over vores første halve time. Alene inden for de første ti minutter giver vi mindst seks frispark væk, og vi spiller alt for langsomt. Når man spiller mod et fysisk stærkt hold, så kræver det, at man spiller hurtigt for ellers kommer man ind i alt for mange dueller, som man uvægerligt taber grundet fysikken, sagde Michael Laudrup, der ikke tog synderlig notits af Marouane Fellainis brug af hånden i opbygningen til 1-0 målet.

Se mere:

Se også: Laudrup og Swansea skuffede fælt

- Jeg ved godt, at der er snak om hånd på, men det er jo ikke væsentligt. Everton kunne jo have scoret på to-tre andre chancer inden da, erkendte den danske manager.

- Det bør vække os med det her nederlag. Vi skal lære at spille kampene mod de her fysisk stærke hold. Det bliver jo ikke meget anderledes næste weekend, når vi tager til Peter Crouch og Stoke, sagde Michael Laudrup, der ikke ville pege fingre af Nathan Dyer, der fik rødt kort efter 57 minutter efter to hurtige advarsler.

- Jeg synes faktisk, at han er lidt uheldig med den anden advarsel for han kaster sig for at sparke bolden væk, men rammer ikke, og så fortsætter han ind i manden. Det er selvfølgelig til gult, men der var ingen onde hensigter i det, sagde danskeren.

Efter en drømmestart med to sejre og otte mål scoret må han erkende, at hverdagen har ramt Swansea hårdt. Syv mål indkasseret i de seneste tre kampe - og to udvisninger. Der er nok at arbejde med.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen