Avis: Barcelona vil have Agger

Tre af verdens største fodboldklubber har snøren ude efter den danske landsholdskaptajn

Daniel Agger er en eftertragtet herre. (Foto: PA)
Daniel Agger er en eftertragtet herre. (Foto: PA)

Daniel Aggers fremragende præstationer under EM i fodbold har gjort Liverpool-spilleren til et særdeles varmt navn på det europæiske spillermarked.

Tidligere har det været fremme, at giganter som Real Madrid og Manchester City har et godt øje til danskeren, men ifølge Jyllands-Posten står også tidens hotteste klub, FC Barcelona, på spring for at hente Agger.

Her er anfører Carles Puyol ved at nå sidste salgsdato, og selvom Gerard Pique og Javier Mascherano fylder godt ud i centerforsvaret, så er der plads til forstærkninger.

Ifølge siden transfermarkt.de er Aggers aktuelle værdi ca. 112 mio.kroner, så et skifte vil gøre Daniel Agger til alle tiders dyreste danske spiller.

Se også: Rodgers: Agger bliver hos os Læs også Se også: Rodgers: Agger bliver hos os : Rodgers: Agger bliver hos os

Det er dog højest tvivlsomt, om Liverpool ønsker at skille sig af med Agger. Og efter en telefonsamtale med danskeren i sidste uge udtrykte manager Brendag Rodgers tvivl om, hvorvidt Agger overhovedet vil væk fra Anfield. Klubben ønsker også at beholde spilleren, der har to år tilbage af sin kontrakt.

- Han har gjort det meget klart, at han vil være her og kæmpe og arbejde for at gøre klubben bedre. Dette er ting, vi vil forsøge at finde løsninger på i de kommende måneder, sagde Rodgers således til Daily Express.

Hverken Daniel Agger eller hans agent, Per Steffensen, har udtalt sig om sagen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen