Chelsea løber ind i transfer-muren

Chelsea har fået afvist tilbud på to offensiv-spillere

Willian er en dyr dreng at hente til Chelsea. (Foto: AP)
Willian er en dyr dreng at hente til Chelsea. (Foto: AP)

Der er gang i svingdøren på Stamford Bridge.

Navne som Didier Drogba, José Bosingwa og Salomon Kalou har forladt Chelsea, mens Eden Hazard og Marko Marin er kommet til.

Spillere som brasilianske Oscar og Hazards lillebror, Thorgan Hazard, meldes også på vej, men selv ikke stenrige Roman Abramovich får alt, hvad han peger på.

Se også: Chelsea henter brasiliansk stjerneskud

Således har Wigan meddelt, at de knap 50 mio. kroner, som London-klubben har budt på offensivspilleren Victor Moses, er alt, alt for lidt.

- De er kommet med tre bud, og vi har ikke accepteret nogen af dem, siger Wigan-ejer David Whelan til The Sun og fortsætter:

- Vi håber stadig, at han forlænger sin aftale. Buddene er kommet de seneste tre uger, men de har ikke budt nok. Jeg ved ikke, om de byder igen, men hvis de gør, er vi parate til at lytte. Og hvis de byder, hvad Roberto (Martinez, Wigan-manager - red.) mener, han er værd, så tager vi den derfra. Men hvis han bruger sin hjerne, så tager han i hvert fald et år mere under Roberto, konstaterer Whelan om Victor Moses.

Se også: Karantæne truer John Terry

Og det er ikke kun Wigan, der er tunge at danse med.

Også Shakhtar Donetsk har afvist et bud fra Chelsea.

Englænderne har ellers budt hele 250 mio. kroner for brasilianske Willian, men det er for lidt, mener den ukrainske klub.

Se også: Sådan forløb Terrys racismesag

- Jeg har sagt til Willian, at han kan rejse, men kun, hvis modtager et passende bud. Han er en stor spiller. Willian er den største investering, Shakhtar har foretaget i en ung spiller. Det har vi respekt for, siger Shakhtar-træner Mircea Lucescu til Dolce Sport.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen