Roy Hodgsons klubboss: Vi vil beholde Roy

West Bromwichs bestyrelsesformand glæder sig over interessen for Roy Hodgson, som han dog ønsker at beholde.

Forhandlingerne mellem det engelske fodboldforbund FA og West Bromwich-manager Roy Hodgson om jobbet som landstræner varmer i Birmingham-klubben, men bestyrelsesformand Jeremy Peace vil gerne holde på sin manager.

- Roy er en stolt englænder, og vi kan godt forstå, at han ønsker at tale med FA om denne prestigefyldte position som manager.

- Alligevel har vi understreget over for Roy, hvor meget vi ønsker, at han skal forblive vores manager og fortsat bidrage til vores projekt på The Hawthornes, mens vi arbejder på at slå os fast som Premier League-klub, siger Jeremy Peace til klubbens hjemmeside.

WBA har formentlig ikke store chancer for at holde på Hodgson. Hans kontrakt udløber efter denne sæson - og selv om klubben og han 'taler sammen' om en ny aftale, er landsholdet formenltig mere attraktivt.

FA bekræfter på dets hjemmeside, at forbundet har fået tilladelse til at indlede forhandlinger med Roy Hodgson af hans engelske klub West Bromwich Albion.

Se også: England overrasker: Her er den nye landstræner

De første samtaler mellem Hodgson og FA har allerede fundet sted.

- Alle her i klubben har et fremragende arbejdsforhold til ham, og han er utroligt populær hos vores fans.

- Roy har gjort et fantastisk job her i klubben over de seneste 15 måneder, og det faktum, at FA ønsker at diskutere et landstrænerjob med ham, er bare en bekræftelse af samme, siger Jeremy Peace.

Roy Hodgson er den eneste træner, FA har rettet officiel henvendelse til, lyder det fra FA's formand, David Bernstein.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere