TV: Bendtner på pletten igen

Danskeren udlignede, da Sunderland hentede et point mod Bolton. Kæmpe nedtur for Newcastle, der fik klø af nedrykningskandidater

Nicklas Bendtner scorer til 1-1 i Bolton. (Foto: PA)
Nicklas Bendtner scorer til 1-1 i Bolton. (Foto: PA)

Morten Olsen har som bekendt ikke mange angribere at vælge mellem til den forestående EM-slutrunde i Polen og Ukraine.

Det gør Nicklas Bendtner til et af de første navne på holdkortet, og så er det jo rart, når han viser sig fra den målfarlige side.

Og det gjorde angriberen, da Sunderland lørdag eftermiddag havde besøg af Bolton, der desperat kæmper for overlevelsen i Premier League.

Se også: Chelsea køber tysk dribler Se også: Chelsea køber tysk dribler

Godt nok var det gæsternes Kevin Davies, som åbnede ballet. Men inden pausen havde Bendtner udlignet på Jack Colbacks fine forarbejde med sin ottende sæsonscoring i Premier League.

Se Nicklas Bendtners scoring her

Det lugtede af en hjemmesejr, da James McClean gjorde det til 1-2, men Davies sørgede for et meget vigtigt point for Bolton med udligningen til 2-2.

Bolton hænger dog fortsat fast under stregen - blandt andet fordi formstærke Wigan i den grad formåede at at stikke en pind i hjulet for Newcastle, der stædigt jagter en CL-billet.

Se også: Bale overvejer skifte Se også: Bale overvejer skifte

Imponerende 4-0 vandt Wigan efter scoringer fra Victor Moses (2), Shaun Maloney og Franco di Santo. Dermed kan Totteham overtage fjerdepladsen igen, hvis det søndag bliver til tre point i hjemmekampen mod Blackburn.

Samme cifre stod der på måltavlen, da Everton hjemme knuste Fulham. Her sørgede Nikica Jelavic (2), Marouane Fellaini og Tim Cahill for målene.

Newcastles nederlag var til gengæld godt nyt for Arsenal på tredjepladsen. The Gunners måtte nemlig noget skuffende nøjes med 1-1 i udekampen mod Stoke, hvor Peter Crouch bragte hjemmeholdet foran, inden 'Årets Spiller', Robin van Persie, udlignede til slutresultatet.

Se også: King Kenny vil på indkøb Se også: King Kenny vil på indkøb

Swansea og Wolverhampton holdt målfest med 4-4, mens Birmingham-derbyet mellem WBA og Aston Villa sluttede uden mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere