Bendtner: Der er så meget bullshit

Nicklas Bendtner skriver i dagens klumme om fodboldens skyggeside: 'Der er så meget bullshit og falskhed forbundet med fodbold'

Nicklas Bendtner beskriver fodboldlivet på godt og ondt i dagens klumme. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner beskriver fodboldlivet på godt og ondt i dagens klumme. (Foto: AP)

Så enkelt og smukt - og forbundet med så meget bullshit og falskhed.

Sådan beskriver Nicklas Bendtner fodbold i sin klumme i Ekstra Bladet i dag. Angriberen hylder spillet på banen - men beskriver det at læse om sig selv og få negativ opmærksomhed som 'vildt'.

- Der er så meget bullshit og falskhed forbundet med fodbold. Folk, der lover dig ting, folk, der klapper dig på skulderen, men taler grimt om dig, når du vender ryggen til, skriver landsholdsangriberen og langer især ud efter journalister.

Premier League - 21. apr. 2012 - kl. 10:11 Bendtner: Jeg gider ikke glo på Ronaldo

Den lange landsholdsangriber understreger, at selv om hans eneste dom er en hastighedsovertrædelse, så forsøger nogen alligevel at kæde ham sammen med ballade.

- Det er langt ude, skriver han i sin klumme.

Angriberen, der næppe fortsætter i Sunderland efter sommerpausen, skriver at han får råd fra sin far og rådgiver om, at han skal tænke forud og trække sig væk i tide, hvis der 'sker underlige ting'.

- Jeg forstår, at det er klogest at forsvinde, men det betyder ikke, at jeg synes om det. Jeg synes ikke, jeg automatisk skal finde mig i hvad som helst, bare fordi jeg er god til at spille fodbold, skriver Bendtner og understreger, at han selv har vænnet sig til livet som offentlig person - men at det ikke er ok, når det rammer hans kæreste eller familie.

Se også: Bendtner uenig med DBU og Morten Olsen

Den danske landsholdsspiller er dog godt tilfreds med tilværelsen trods fodboldens skyggesider.

- Jeg synes, jeg er mere heldig end de fleste. Jeg elsker mit liv. Jeg møder heldigvis også mange mennesker, der er søde, rare og positive. De fleste er supersøde og ønsker det bedste for mig, skriver han.

Læs hele Bendtners klumme i Ekstra Bladet lørdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere