van Persie Årets Spiller i England

Arsenals Robin van Persie løb fortjent med titlen som Årets Spiller i England

Der har ikke været meget at glæde sig over for Arsenals fans i år, der igen må se deres hold slutte en sæson uden trofæer. Og dog. Til aften kom der nemlig lidt opmuntring, om ikke til Arsenal så i hvert fald til en Arsenal-spiller.

The Gunners kunne nemlig se deres anfører Robin van Persie blive kåret til Årets Spiller i Premier League.

Læs også:

Se også: Verdens mest værdifulde fodboldklubber

van Persie har spillet en fantastisk sæson for Arsenal, og hollænderen fører p.t. topscorer-listen i Premier League foran Manchester Uniteds Wayne Rooney- Rooney var også nomineret til titlen, men sagde tidligere på ugen, at Robin van Persie ville være den fortjente vinder.

Se også:

- Han mangler værdighed, siger Gary Caldwell om Robin van Persie, efter hollænderen nægtede at give Wigan-kaptajnen hånden efter de to holds kamp. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Premier League - 19. apr. 2012 - kl. 16:02 TV: Persie vil ikke give hånden til modstander

Årets Unge Spiller i England blev Tottenhams offensive højreback Kyle Walker, der i denne sæson virkelig har fået sit gennembrud på det Tottenham-hold, der længe så ud til at blive en sikker nummer tre i Premier League.

Desværre for Walker og Tottenham gik holdet i stå, da snakken om manager Harry Redknapp som den kommende engelske landstræner, og nu skal Spurs være heldige, hvis de skal sikre sig den fjerdeplads, der giver adgang til Champions League-kvalifikation.

Det er de professionelle spillere forbund PFA, der stod bag kåringen - og begge spillere er dermed blevt kåret af deres egne kollegaer. Derfor er det en pris, som spillerne i de engelske ligaer vægter meget højt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere