Mancini antyder dommerhjælp til Man. Utd.

Manchester Citys manager Roberto Mancini langer endnu engang ud efter dommerne

Mancini er ikke videre begejstret overfor dommerne. (Foto: AP/Tim Hales)
Mancini er ikke videre begejstret overfor dommerne. (Foto: AP/Tim Hales)

- Reglerne er ikke ens for alle, nogle gange er de anderledes. Vi står med en situiation, som jeg ikke bryder mig om, siger Manchester Citys manager Roberto Mancini til The Sun.

- Reglerne skal være de samme for os, Manchester United og West Bromwich.

Læs også:

Se også: Mancini insisterer: Mesterskabet er tabt

Roberto Mancini fastholder stadig, at mesterskabskampen er slut med kun fire kampe til bage og fem point mellem Manchester City og Manchester United, men han fastholder også sin antydning af, at United har fået meget dommerhjælp.

- Hvert hold skal stille med 11 spillere, og manden i midten skal have sort på. Ikke blåt, rødt eller hvidt, siger Mancini.

Se mere:

Se også: Verdens mest værdifulde fodboldklubber

- Alle dommere kan lave fejl, men ikke på den her måde, siger Roberto Mancini.

Mancini hentyder til de tre straffesparkskendelser i Manchester Uniteds seneste tre hjemmekampe - straffet som Fulham ikke fik og de to straffespark mod hhv. Queens Park Rangers og Aston VIlla, hvor Uniteds Ashley Young faldt efter minimal kontakt med modspilleren.

Læs mere:

Se også: Ferguson sætter 'filmende' Young på plads

Debatten om dommerhjælp, film og snyd kører lystigt og mere end noget andet baseret på følelser. Ønsker man et lidt mere obejktivt og statistisk indblik i de tvivlsomme dommerkendelser for og imod diverse klubber i premier League, så klik hér.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere