United-handel undersøges for korruption

Portugisisk politi efterforsker mystisk Manchester United-handel

Købet af Bebé (tv) er omgærdet af mystik. (Foto: AP)
Købet af Bebé (tv) er omgærdet af mystik. (Foto: AP)

Det vakte undren overalt i fodboldverdenen, da Manchester United forrige år valgte at smide godt 67 mio. kroner efter den helt ukendte portugiser Bebé.

Forundringen blev ikke mindre af, at angriberen trods den høje pris, slet ikke var i stand til at spille sig blot i nærheden af startopstillingen på Old Trafford.

Se også: Meulensteen i angreb på City

Tværtimod blev det kun til tre Cup-kampe, inden han blev udlejet til tyrkiske Besiktas, og nu er handlen blevet om muligt endnu mere mystisk.

I hvert fald har portugisisk politi nu iværksat en undersøgelse af skiftet, fordi der er opstået mistanke om korruption.

Premier League - 12. apr. 2012 - kl. 09:37 TV: Flot kasse sænkede Manchester United Premier League - 12. apr. 2012 - kl. 09:37 TV: Flot kasse sænkede Manchester United

Således nåede 27 mio. kroner aldrig frem til Vitoria de Guimaraes, men Manchester United er ikke under mistanke i sagen, og englænderne har for nyligt forklaret, at hele betalingen gik via en agent.

Ledelsen i den portugisiske klub har forklaret, at agenten modtog 22 mio. kroner, så tallene stemmer fortsat ikke, og politiet fortsætter efterforskningen.

Imens er Bebé netop kommet sig over en skade og er begyndt at spille for Istanbul-klubben.

Se også: Ferguson tosset efter nederlag Se også: Ferguson tosset efter nederlag

Det ventes dog, at han til sommer vender tilbage til portugisisk fodbold.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere