Avis: Liverpool vil have Cruyff

Sammen med Louis van Gaal er Johan Cruyff ønske-erstatningen for den fyrede sportsdirektør Damien Comolli

Johan Cruyff er ønsket i Liverpool. (Foto: AP/Manu Fernandez)
Johan Cruyff er ønsket i Liverpool. (Foto: AP/Manu Fernandez)

Fenway Sports Group, der ejer Liverpool, fyrede - undskyld, opsagde samarbejdet efter gensidig aftale med - sportsdirektør Damien Comolli, der altså kom til at betale prisen for Liverpools elendige sæson i Premier League og Andy Carrolls manglende mål.

Kenny Dalglish er for øjeblikket stadig sikker i sædet, men klubben ønsker stadig at bakke ham op med en stærk sportsdirektør.

Læs også:

Se også: Udskældt sportsdirektør forlader Liverpool

Og amerikanerne i FSG har sat sig et højt mål. De vil have den hollandske legende Johan Cruyff til at overtage Comollis job. Det mener Daily Mail at vide.

Det kan dog umiddelbart være noget svært at se superteknikkeren Cruyff i Liverpool og engelsk fodbold, selv om hollænderen netop har tabt en magtkamp i Ajax Amsterdam og endte med at trække sig fra bestyrelsen i den hollandske storklub.

Se også:

Se også: Liverpools sejrsformel: Stjernen på bænken

Cruyff trak sig efter ballade om hvem, der skulle være sportsdirektør i Ajax, og der ønskede Cruyff ikke Louis van Gaal på posten.

Sjovt nok er det så netop Louis van Gaal, der er Liverpools andet ønske som sportsdirektør, såfrem Johan Cruyff ikke ønsker posten

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere