Agger jubler over FA Cup-triumf

Liverpool og Daniel Agger er klar til FA Cup-finalen på Wembley

Daniel Agger har fået et fænomenalt comeback på Liverpools kriseramte mandskab. Lørdag spillede han fuld tid, da pladsen i FA Cup-finalen blev sikret mod Everton. Og danskeren var selvsagt i yderst godt humør, da han efter kampen mødte pressen.

Se også: Liverpool klar til finalen

- Det er en god følelse det her. At nå en pokalfinale er altid en stor bedrift. Jeg synes vi leverede en flot indsats på vejen mod sejren, sagde den danske landsholdspiller til Liverpool Echo.

- I pausen fik vi at vide, at vi skulle gå ud og vinde duellerne og så score et mål eller to... det gjorde vi så, smilede Daniel Agger, der kunne se udskældte Andy Carroll gøre sig til matchvinder for The Reds for anden gang på fem dage.

- Det betyder mindre, hvem der scorer målene. Men det var et godt indlæg fra Craig Bellamy, og så er Andy Carroll jo en stor fyr, der bare står på det rigtige sted der, roste Daniel Agger matchvinderen og følte, at Andy Carroll omsider var ved at vise kritikerne hvad han er lavet af.

Se også: Liverpools helt: Bedste følelse nogensinde

- Man bliver nødt til at gøre sit bedste, ellers bliver man genstand for kritik. Han viste i dag, at han har masser af potentiale. At score et sejrsmål så sent er altid en fantastisk følelse, og det føltes bestemt godt bag efter, sagde Daniel Agger, der selvsagt nu gerne vil stå med verdens mest prestigefyldte nationale cup-trofæ.

- Selvfølgelig vil vi gerne vinde det hele nu. Det er altid en stor ære, sagde han.

I finalen venter enten Tottenham eller Chelsea, som spiller senere.

- Jeg er ligeglad med om det bliver Tottenham eller Chelsea i finalen. Det er to rigtig gode hold, sagde Liverpool-anfører Steven Gerrard.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere