Chok-nederlag til United - mesterskabsduellen lever

Spændingen tilbage i Premier League, efter Manchester United tabte til nedrykningstruede Wigan, og Manchester City bankede West Bromwich

En chokeret Wayne Rooney er klar til at give bolden op efter Shaun Maloney har bragt Wigan foran 1-0. (Foto: AP)
En chokeret Wayne Rooney er klar til at give bolden op efter Shaun Maloney har bragt Wigan foran 1-0. (Foto: AP)

Vender lykken med Carlos Tevez? Manchester City-stjernen var for første gang siden september med i startopstillingen - og måske derfor er City tilbage i kampen om mesterskabet.

Det var dog ikke Manchester Citys knusende sikre 4-0 sejr hjemme mod West Bromwich, der alene bragte spændingen tilbage i Premier League. Men kombineret med de første tegn på gummiben hos rivalerne fra Manchester United, som højst overraskende tabte 1-0 til bundholdet Wigan, er spændingen i topkampen pludselig tilbage.

Men hjemmeholdet var i lange perioder bedre end Alex Fergusons tropper og kunne allerede i første halvleg føle sig bortdømt, da Victor Moses' tilsyneladende helt reelle scoring blev annulleret, fordi holdkammerat Gary Caldwell obstruerede De Gea i målet.

I stedet blev det Wigans Shaun Maloney, der blev matchvinder, da han fem minutter efter pausen, da han fra kanten af feltet krøllede bolden flot over i det lange hjørne.

Og da City efter en 1-0 føring ved pausen skruede op for målscoringen mod West Bromwich, var spændingen i topstriden en realitet.

Se også: City-stjerne: Derfor stikker United af

Wigan kæmpede forbilledligt for at komme over nedrykningsstregen og Manchester United lignede i lange perioder et hold, der var løbet tør for ideer. Helt overraskende - og nærmest chokerende - var det hjemmeholdet, der var boldførende med 57 procent af spillet, og Wigan stod desuden for de fleste af kampens afslutninger.

For Manchester City fejrede Tevez sit comeback i startopstillingen med en scoring til 3-0, efter hans argentinske holdkammerat Sergio Aguero havde scoret hjemmeholdets to første mål. David Silva slog sejren fast efter 64 minutters spil.

Med nederlaget til United og sejren til City er der blot fem poins forskel på de to hold med fem kampe tilbage.

De to hold mødes i et brag af en finale den 30. april.

Se det resterende kampprogram her

Arsenal cementerede London-holdets tredjeplads med en sikker sejr ude over Wolwerhampton og lagde dermed afstand til Tottenham på fjerdepladsen.

1 af 2 Wayne Rooney og United snublede mod bundholdet Wigan. (Foto: AP)
2 af 2 En chokeret Wayne Rooney er klar til at give bolden op efter Shaun Maloney har bragt Wigan foran 1-0. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere