Dårligt nyt til Lindegaard

Ikke nok med at de Gea er begyndt at ligne en klassemålmand, nu er Alex Ferguson også ude efter stortalentet Jack Butland

Anders Lindegaard får måske konkurrence til pladsen som andenmålmand i Manchester United. (Foto: AP/Jon Super)
Anders Lindegaard får måske konkurrence til pladsen som andenmålmand i Manchester United. (Foto: AP/Jon Super)

Det har ikke været et fantastisk forår for danske Anders Lindegaard i Manchester United. Efter flere gode præstationer satte en skade i anklen en stopper for hans række af kampe, og i fraværet har David de Gea pludselig udviklet sig til at være den målmand, som Alex Ferguson oprindeligt var vild i varmen efter.

Se også: TV: Dommer sendte United på titelkurs

Men ikke nok med at det bliver svært at slå de Gea af pinden - nu kan der nemlig være ny hård konkurrence om pladsen som andenmålmand på vej i Manchester United.

Jack Butland, der for tiden er udlejet fra Birmingham til Cheltenham, kan være på vej til de formentlig kommende mestre fra Manchester United. I hvert fald sendte Ferguson sin målmandstræner Eric Steele ud for personligt at overvære talentet i kamp mod Rotherham.

Se også: Mancini nægter at opgive titeldrømmen

Butland har været målmand for alle de engelske ungdomslandshold, og han vogter pt. buret for U21.

Birmingham har hårdt brug for penge og er villig til at sælge for omkring 25 mio. kr. En pris som både Arsenal og altså Manchester United efter Daily Mirrors oplysninger er klar til at betale.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere