Målløs Bendtner i sløj forestilling

Sunderland og Tottenham leverede ikke mange indslag, der kunne ophidse fodboldelskerne

Nicklas Bendtner havde svære arbejdsbetingelser i kampen mod Younes Kaboul og co. fra Tottenham. (Foto: AP/Scott Heppell)
Nicklas Bendtner havde svære arbejdsbetingelser i kampen mod Younes Kaboul og co. fra Tottenham. (Foto: AP/Scott Heppell)

Godt nok rykkede Tottenham op på tredjepladsen efter dagens udekamp mod Nicklas Bendtner og Sunderland, men alligevel vil Londonmandskabet være ærgerlige over udfaldet.

Harry Redknapps tropper måtte nemlig nøjes med 0-0 i en kamp, som gæsterne dominerede. Men det var samtidig i en trist og chancefattig kamp, hvor Tottenhams meget boldbesiddelse ikke førte til de store chancer. I det hele taget var der ikke meget, der kunne ophidse en fodboldelsker ved kampen.

Læs også:

Se også: Bendtner: Kun jeg sparker straffe i EM-finalen

Tottenham er nu et point foran lokalrivalerne Arsenal i kampen om den direkte plads i Champions League inden søndagens topbrag i London, hvor Arsenal får besøg af Manchester City.

Sunderland rykker med det ene point forbi Liverpool og op på ottendepladsen efter en kamp, hvor NIcklas Bendtner var temmelig anonym - og altså ikke formåede at fortsætte målstimen fra de seneste kampe.

Læs også:

Se også: Sunderland: Bendtner må vente

Den danske landsholdsangriber havde dog også svære arbejdsbetingelser, idet han lå alene fremme på et hjemmehold, der spillede med et defensivt udgangspunkt og stort set kun kom i nærheden af at true Tottenham-målet med en stribe hjørnespark.

Kl. 16 spilles en række andre kampe i Premier League, bl.a. Liverpool-Aston Villa, hvor Daniel Agger er tilbage til en bænkeplads hos Liverpool efter sin halvanden måned lange pause på grund af et brækket ribben.

Læs også:

Se også: SLUT: Liverpool fik uafgjort

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere