Rooney: Vi kan tage titlen i Citys hule

Manchester Uniteds angriber Wayne Rooney ser frem til udekampen mod Manchester City den 30. april

Rooney tror på PL-gevinsten i City (Foto: AP)
Rooney tror på PL-gevinsten i City (Foto: AP)

Den engelske mesterskabskamp kan meget vel blive afgjort, når Manchester United den 30. april gæster de nærmeste forfølgere fra Manchester City.

Selv om City tidligere på sæsonen sejrede med 6-1 på Old Trafford, kan Wayne Rooney sagtens forestille sig, at United kan få den ultimative revanche på udebane.

Se også: Udbetaler på United som mestre

- Vi er helt sikkert gode nok til at slå dem på deres hjemmebane. Det viste vi, da vi slog dem 3-2 dér i FA Cuppen i januar, siger Wayne Rooney om City, der endnu ikke har tabt på hjemmebane i Premier League i denne sæson.

- De har en god statistik på hjemmebane, men vi lykkedes med at få et resultat på deres bane i FA Cuppen.

Manchester United tog et stort skridt mod mesterskabet i Blackburn. (Foto: AP) Premier League - 3. apr. 2012 - kl. 08:42 TV: Se United score sig tæt på titlen

- Det viser, at vi kan tage en sejr med derfra. Vi skal bare gøre, som vi plejer og spille vores normale spil.

- Vi skal spille den som en hvilken som helst anden kamp. Der står tre point på spil, og dem skal vi forsøge at tage. Intet vil være anderledes, siger United-topscoreren.

Se også: United-stjerne: Knyt sylten, Vieira

Manchester City har ført Premier League det meste af sæsonen, men kun fem point i de seneste fire spillerunder har kostet førstepladsen.

Der resterer endnu syv spillerunder i Englands bedste fodboldrække. Manchester United fører rækken - fem point foran City.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere