Carroll til King Kenny: 'Fuck off'

Flopangriberen gik amok på Liverpool-legenden, da han blev pillet ud mod Newcastle

Kenny Dalglish har sit at slås med i Liverpool. (Foto: AP)
Kenny Dalglish har sit at slås med i Liverpool. (Foto: AP)

Det går rigtig, rigtig skidt for Andy Carroll.

Den fysisk stærke angriber har mildest talt ikke levet op prisskiltet, siden han forlod Newcastle til fordel for Liverpool i en sky af pund-sedler.

Kenny Dalglish erkender nu, at alt ikke er, som det skal være i Liverpool. (Foto: AP) Premier League Dalglish: Vi har problemer i Liverpool

Senest demonstrerede Carroll sin manglende skarphed, da han søndag var tilbage på St. James Park, hvor værterne vandt 2-0.

Her kunne angriberen vanen tro hverken ramme det ene eller det andet, ligesom han blev beskyldt for at forsøge at filme sig til et straffespark.

Roy Carroll fik ikke det ønskede gensyn med St. James Park. (Foto: AP) Premier League TV: Liverpool flopper igen

Og da Kenny Dalglish til sidst havde set nok, og pillede ham ud, fik 'King Kenny' en verbal skidtspand smidt i hovedet. Det skriver den mest upopulære avis på Merseyside, The Sun.

- Det er en fucking joke. Fuck off, råbte han til sin manager, mens han demonstrativt undlod at give skotten hånden, som traditionen foreskriver.

Pepe Reina blev udvist for denne gestus. (Foto: PA) Premier League TV: Liverpools målmand udvist for skalle

- Da Andy gik ud i tunnellen, var han skuffet over kampens forløb. Ikke nødvendigvis for ham selv, men for holdet, lød det efterfølgende udglattende fra Dalglish.

Carroll nåede også at skælde ud på Newcastle-manager, Alan Pardew, der beskyldte sin tidligere spiller for at filme.

Selv ikke Captain Fantastic kan i øjeblikket rive Liverpool med sig op af hullet. (Foto: AP) Premier League Fy for Liverpool!

- Jeg filmede ikke, din forpulede kusse '(fucking cunt' - red), lød Andy Carrolls svar, der ikke imponerer Newcastles målmand Tim Kruul, der var nærmeste tilskuer til Carrolls fald i feltet.

- Han filmede. Han faldt bare omkuld. Jeg rørte ham slet ikke, så det var på grund af hans handling, at jeg reagerede. Han forsøgte at få et straffespark sådan, som angribere gør, siger hollænderen.

Se Carrolls forsøg på at filme i sammendraget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer