Annonce:
Annonce:

Presset Chelsea-boss: Jeg kvitter aldrig

André Villas-Boas gør det klart, at han ikke selv smutter fra manager-jobbet i Chelsea trods massivt pres

- Chelsea-jobbet er et af de sværeste i verden, men jeg giver aldrig op, siger Andre Villas-Boas. (Foto: AP/Matt Dunham)
- Chelsea-jobbet er et af de sværeste i verden, men jeg giver aldrig op, siger Andre Villas-Boas. (Foto: AP/Matt Dunham)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det er svært at være manager for Chelsea, men trods en skuffende sæson kvitter London-klubbens manager, André Villas-Boas, ikke selv sit job.

- Chelsea-jobbet er et af de sværeste i verden, men jeg giver aldrig op. Jeg vil aldrig give op, for det er ikke en del af min uddannelse, siger André Villas-Boas ifølge Reuters.

Læs også:

Chelsea-manager: Vi er tilbage på sporet

Portugiseren, der er i gang med sin første sæson i klubben som manager, medgiver, at der er en del utilfredshed blandt spillerne i truppen.

- Det er et utilfreds omklædningsrum, fordi vi er nummer fem i ligaen. Hvis vi lå nummer et og førte med 17 point, ville det have været et ekstremt fornøjet omklædningsrum, fortæller André Villas-Boas.

I sidste uge fortalte midtbanespilleren og viceanfører Frank Lampard, at han havde et forhold til sin manager, som 'ikke var optimalt'.

Læs også:

Lampard indrømmer: Konflikt med træneren

- Lampard? Spørg en hvilken som helst spiller, der ikke spiller hver eneste gang, om han har et godt forhold til sin manager. Frank har forklaret sin personlige holdning. Han føler, der mangler noget. Det gør jeg ikke, lyder det fra Lampard.

Chelseas næste udfordring er senere lørdag, når Champions League-aspiranterne skal en tur til Birmingham i Premier League for at møde West Bromwich kl. 16.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: