Bendtner mister kørekortet

Sunderland-spilleren Nicklas Bendtner har tirsdag eftermiddag fået frakendt kørekortet af Retten i Newcastle, men dog kun i et par måneder

6000 kroner oveni frakendelsen af kørekortet
6000 kroner oveni frakendelsen af kørekortet

Det koster nu danske Nicklas Bendtner en tur på passager-sædet, efter han i december måned overtrådte hastighedsbegrænsningen på en engelsk motorvej ganske eftertrykkeligt.

Den danske angribers rådgiver fortæller til ekstrabladet.dk, at Bendtner har fået en bødestraf og en frakendelse af kørekortet.

Se også: Bendtner hånes i England for grim hat

- Jeg kan bekræfte, at Nicklas i dag har modtaget en bøde på 650 pund (6000 danske kroner) samt en frakendelse af kørekortet i 56 dage. Det sker, efter at han har overtrådt hastighedsgrænsen på motorvejen ved at køre ca 165 km/t.

- Nicklas har på forhånd erkendt at have kørt for stærkt. Han har accepteret dommen, og vi betragter derfor denne sag som afsluttet, skriver Jesper Lynghus, Direktør i Kraft & Partners i en mail til ekstrabladet.dk.

Se også: Bendtners retssag: Vi arbejder på udsættelse

Sunderland-angriberen pressede sin Porsche op på 166 km/t på motorvejen A696 nær Newcastle Airport på en strækning, hvor den maksimale tilladte hastighed er 112 km/t.

Dommen skal ikke blandes sammen med hærværkssagen, hvor Bendtner sammen med Lee Cattermole er tiltalt for hærværk mod flere biler i Newcastle - også i december.

I den sag skal han mandag i næste uge møde i retten.

1 af 2 Ingen Bendtner bag rattet i denne bil i England de næste to måneder (Foto: Thomas Graversen)
2 af 2 6000 kroner oveni frakendelsen af kørekortet
0 kommentarer
Vis kommentarer