Dansk stortalent i Uniteds søgelys

17-årige Viktor Fischer er ifølge engelsk avis i Manchester Uniteds søgelys

Mens Sir Alex Ferguson angiveligt overvejer at hente Christian Eriksen til Manchester for 135 millioner kroner til sommer, er endnu et dansk stortalent tilsyneladende kommet i den engelske storklubs søgelys.

Det er det tidligere FCM-talent Viktor Fischer, der gør det så godt, at han nu tilsyneladende følges tæt af United-bossen. Det skriver Manchester Evening Standard.

Fischer, der blev holdkammerat med Christian Eriksen, da han skiftede til Ajax efter U17-VM sidste år, gjorde det for nylig fremragende, da han med to mål var med til at nedlægge Barcelonas U19-hold.

Se også:

Se også: Dansk stortalent nedlagde FC Barcelona

Den allerede etablerede førsteholdsspiller Christian Eriksen imponerede også i den forgangne uge, da han var Ajax' bedste i 2-0-nederlaget mod Manchester United på hjemmebane.

Den 19-årige landsholdsspiller får i den kommende uge endnu en mulighed for at imponere Sir Alex, når der spilles returkampen i Europa League spilles i Manchester.

Ifølge Evening Standard vurderes Sir Alex at være mest tilbøjelig til at købe Christian Eriksen til det hul på midtbanen, som Paul Scholes har efterladt sig. Tottenhams Luka Modric og Benficas Nicolas Gaitan er andre emner til positionen, men de vurderes at være henholdsvis to og tre gange dyrere end danskeren.

Se også:

Se også: Man Utd-fans: Hit med Eriksen

0 kommentarer
Vis kommentarer