Advarer Chelsea-manager: Titel eller fyring

Chelsea skal vinde en titel i år, ellers er André Villas-Boas færdig i klubben, mener tidligere Chelsea-boss

Vind, vind, vind (Foto: AP)
Vind, vind, vind (Foto: AP)

Italieneren Claudio Ranieri mener, at Chelsea-manager André Villas-Boas skal vinde en titel i år, hvis portugiseren vil beholde sit job efter sommerferien.

- Jeg tror, at han skal vinde et trofæ for at blive på posten. Jeg blev fyret i Chelsea, fordi jeg ikke vandt en titel. Det er reglen, og intet har ændret sig på den front, siger Ranieri til Daily Mail.

Se også: Chelsea-boss blæser på spillerne

Fra 2000 til 2004 stod Ranieri i spidsen for Chelsea, inden han blev afløst af José Mourinho.

André Villas-Boas er en presset mand i sin første sæson som manager i London-klubben. Chelsea er hele 17 point efter førerholdet Manchester City i Premier League-tabellen, og rygterne går allerede på, at klubejer Romas Abramovich er utilfreds.

Se også: Spillere til angreb på Chelsea-træner

I næste uge møder Chelsea italienske Napoli i Champions Leagues 1/8-finaler, og Ranieri er bange for, at Chelsea bliver sendt ud over to kampe.

- Jeg tror ikke, at Chelsea i øjeblikket er i en psykisk god position. Kampen er stor for Napoli, og de har et godt hold. Napoli har allerede vist, hvad de kan. De har slået Manchester City, siger Ranieri.

Han er i øvrigt selv en presset herre i disse dage som Inter-træner. Milano-klubben er blot nummer fem i Serie A, og der er et stykke op til de førende hold.

0 kommentarer
Vis kommentarer