Bendtner Badejern klar til kamp

Landsholdsangriberen Nicklas Bendtner blærer sig med sin overkrop på Twitter

Bendtner er ikke ligefrem blevet tyk af den manglende kamptræning. (Privatfoto)
Bendtner er ikke ligefrem blevet tyk af den manglende kamptræning. (Privatfoto)

Nicklas Bendtner har på det seneste efterladt et spor af smadrede biler, forslåede hotelgæster og vrede færdselsbetjente i sit kølvand, ligesom han har fået kritik for sine manglende mål for Sunderland inden han blev ansigtsskadet 21. januar.

Læs også:

Bendtners rådgiver: Det er ikke i orden

Men i træningslokalet er det tydeligvis gået anderledes godt, og derfor kan Bendtner Badejern nu stolt fremvise en, hvis ikke svulmende, så i hvert fald ganske tilforladelig muskelmasse på den øvre del af kroppen.

Danskeren er efter lang tids Twitter-pause blevet aktiv på det sociale medie igen, og til billedet skriver han:

- På vej mod topformen ;)

Bøf og champagne
Hans seneste aktivitet på Twitter afslører endvidere, at han i forgårs spiste bøf, tog et bad og drak champagne, samt at han for tiden med stor fornøjelse ser tv-serien The Sopranos om mafia-bossen Tony Sopranos mange fortrædeligheder.

I går skrev han 'Happy Valentine' - garanteret til kæresten Julie Zangenberg, som han for nylig var ude og fjolle i sneen med.

Læs også:

Forelsket Bendtner fjoller i sneen

NIcklas Bendtner er ved at være kampklar igen, men kommer ikke på banen før tidligst 25. februar ude mod West Bromwich. Næste weekend venter Arsenal i FA Cuppen, men det opgør er danskeren lockoutet fra, fordi han er udlejet til Sunderland fra netop Arsenal.