Tottenham tæt på transferkup

London-klubben fører an i jagten på en af Europas mest eftertragtede stortalenter

Eden Hazard kan være på vej til Tottenham. (Foto: AP)
Eden Hazard kan være på vej til Tottenham. (Foto: AP)

Fodboldens magtbalance er rykket mod Nord i London i denne sæson.

Efter mange år som tredjebedst er Tottenham nemlig hovedstadens højst rangerende klub med et forspring fra tredjepladsen på ti point til rivalerne Arsenal og Chelsea.

Og den ændrede status kan efterhånden også spottes på transfermarkedet, hvor Spurs tilsyneladende er ved at begå lidt af et kup for næsen af bysbørnene.

Se også: Tv: Adebayor med i fem mål

Således skriver France Football, at Spurs er nået til enighed med det belgiske stortalent Eden Hazard, som er blandt de allermest eftertragtede navne i europæisk fodbold.

Ifølge det ansete fodboldmagasin er Hazard og Tottenham enige om den begiske landsholdsspillers personlige forhold, mens englænderne fortsat mangler at nå til enighed med hans klub, Lille.

Hazard har længe været et at de helt varme navne på markedet, og har været sat i forbindelse med store klubber som Real Madrid, Arsenal og Chelsea.

Se også: Tottenham ydmyger Newcastle

Men spilleren selv har gjort det klart, at han ser sin fremtid i England, og mandag aften bekræftede han muligheden for et sommerskifte til Tottenham på belgisk tv.

- Jeg har sagt, at jeg vil til England. Måske tager jeg til Tottenham. Det er en stor, engelsk klub. Der er fantastiske spillere der og en god træner. Jeg har ikke skrevet noget under endnu. Det sker snart, lyder det fra Hazard.

Se også: Redknapp slipper for straf

Lykkes det Spurs at sikre Hazard vil det være endnu en understregning af klubbens genvundne position i toppen af Premier League, men et skifte vil også sætte ny fart i rygterne om Gareth Bales exit fra White Hart Lane.

0 kommentarer
Vis kommentarer