Spillere til angreb på Chelsea-træner

Erfarne spillerne kastede sig ud i åbent skænderi med den unge træner, der havde inddraget deres fridag

Andre Villas-Boas er en presset mand. (Foto: Zuma Press)
Andre Villas-Boas er en presset mand. (Foto: Zuma Press)

Stemningen er anspændt i den ambitiøse Premier League-klub Chelsea, hvor den unge træner André Villas-Boas kæmper en hård kamp for at vinde sine erfarne spilleres tillid.

Flere engelske medier beretter således, hvordan flere spillere søndag indledte et åbent skænderi med den portugisiske chef.

Se også: Chelsea-boss: Vores værste kamp

Villas-Boas havde efter det skuffende 0-2-nederlag mod Everton kaldt spillerne til træning i søndags, selv om dagen efter en kampdag ellers normalt er en fridag i London-klubben.

Men straftræningen forløb ikke som planlagt, fordi spillerne valgte at svare igen på den kritik, Villas-Boas udsatte dem for i kølvandet på nederlaget til Everton.

Konkret skulle Chelseas mest erfarne spillere have gået forrest i det lille oprør mod den pressede træner.

Se også: Torres ydmyget af bookmaker

Villas-Boas har i sin første sæson fået en hård opgave med at forynge det efterhånden noget alderstegne Chelsea-hold, samtidig med at han skal levere de forventede resultater.

Det sidste kniber det imidlertid med.

I Premier League har holdet ingen sejre i de sidste fire kampe og har sammenlagt vundet under halvdelen af sine 25 kampe.

Se også: TV: Topunderholdning i fantom United-comeback

Hvis den aktuelle femteplads ikke bliver forbedret, inden sæsonen slutter, er der ikke noget Champions League-fodbold for Chelsea i næste sæson, med mindre holdet altså vinder dette års turnering.

Tirsdag i næste uge møder Chelsea Napoli på udebane i den første 1/8-finale.

0 kommentarer
Vis kommentarer