Ærlig Suárez: Undskyld!

Liverpools stærkt kritiserede angriber beklager og undskylder nu sine handlinger i gårsdagens brag på Old Trafford. Også Dalglish undskylder sin opførsel

Så kom den. Undskyldningen.

Luis Suárez - og Liverpool-manager Kenny Dalglish - har lagt sig fladt på maven og beklaget, hvad der skete under lørdagens storkamp mod Manchester United.

- Jeg har talt med manageren efter kampen. Og jeg er klar over, at jeg har gjort nogle ting forkert. Jeg har ikke alene svigtet ham (Dalglish, red.), men også klubben og det den står for. Og jeg beklager. Jeg begik en fejl, og jeg fortryder, hvad der er sket, siger han ærligt til klubbens hjemmeside.

Se også: Tv: United-sejr i hadets kamp

Suárez afviste at hilse på Patrice Evra, som han tidligere har kaldt 'negrito' i en kamp i efteråret. Det har han afsonet otte spilledages karantæne for i begyndelsen af 2012.

- Jeg skulle have hilst på Patrice Evra inden kampen. Og jeg vil gerne undskylde mine handlinger, siger han.

Se også: Liverpool-fans: Evra nægtede håndtrykket

Spillerforeningen har søndag udtrykt et stærkt ønske - ja, noget nær en ordre - om at få løst denne sag her og nu. Det bakker Suárez op om.

Se også: Dalglish: Suárez-uroen er mediernes skyld

- Jeg vil meget gerne lægge hele denne sag bag mig og koncentrere mig om at spille fodbold igen, siger Suarez, der dog ikke har undskyldt ordene, som udløste balladen i første omgang.

Dalglish undskylder også
Også Liverpool-manager Kenny Dalglish kommer med en undskyldning på egne og klubbens vegne. Han sagde selv tidligere på ugen, at Suarez ville trykke Evras hånd.

- For at være helt ærlig var jeg chokeret over, at spilleren ikke gav hånd efter jeg tidligere på ugen havde fået at vide, at han ville gøre det.

Dalglish gav efter kampen medierne skylden for, at følelserne kom i kog under kampen - blandt andet da der var optræk til optøjer mellem de to holds spillere i pausen. Det undskylder Liverpool-legenden nu:

Se også: Pause-kaos: Politiet stoppede spillerslagsmål

- Da jeg gik på tv efter kampen i går havde jeg ikke set, hvad der skete, men i det interview opførte jeg ikke på en måde, som er passende for en Liverpool-manager, og det vil jeg gerne undskylde for.

0 kommentarer
Vis kommentarer