Bendtner: Jeg scorer for lidt

Ærlig Nicklas Bendtner giver sine kritikere ret i, at han scorer for lidt, men frygter ikke for sin startplads i Sunderland

Bendtner præsenterede torsdag aften sin nye smykkeserie til mænd, n3, under modeugen i København. Med sig havde han sin skuespillerkæreste Julie Zangenberg. (Foto: Henning Hjorth)
Bendtner præsenterede torsdag aften sin nye smykkeserie til mænd, n3, under modeugen i København. Med sig havde han sin skuespillerkæreste Julie Zangenberg. (Foto: Henning Hjorth)

24-årige Nicklas Bendtner har ikke slået til i Premier League-klubben Sunderland, hvor han er udlejet sæsonen ud fra Arsenal.

Det erkender den lange landsholdsangriber, som ellers er kendt for en særdeles markant tro på egne evner, over for Ekstra Bladet.

Han er blevet kritiseret i medier, af fans og af sin træner, Martin O'Neill, for at score for få mål, og danskeren er da heller ikke selv glad for kun at have scoret tre mål i 18 kampe for den nordengelske Premier League-klub.

Målene skal nok komme
- Hvis du kigger på statistikken, så er det da klart, at jeg gerne ville have scoret mere. Men vi er begyndt at vinde kampe, og det er det vigtige. Målene skal nok komme, siger Nicklas Bendtner til Ekstra Bladet.

Onsdag aften sad han hjemme i Danmark og så sine holdkammerater udspille Norwich og vinde 3-0. Blandt andet på et smukt mål af angrebskollegaen Frazier Campbell, som også blev noteret for et assist til Sessegnon.

Tror stadig på fast plads
Men rivalernes gode spil bekymrer ikke danskeren, som tror på, at der stadig er en fast plads til ham i angrebet, når han er klar om to uger efter sin ansigtsskade.

Læs også:

Bendtner: Jeg var blind på øjet i fem dage

- Jeg er ikke nervøs for at miste min plads. Jeg er glad for, at det går godt for mine partnere - især Campbell, som kommer tilbage efter halvandet års skadespause og scorer to mål i to kampe.

- Der vil altid være konkurrence, men jeg føler, jeg har vist, at jeg fortjener min plads, siger Bendtner til Ekstra Bladet.

Læs også:

Bendtners babe var nervøs