Annonce:
Annonce:

Chelsea-stjerne får vanvidsløn i Kina

Nicolas Anelka skifter i januar til den kinesiske klub Shanghai Shenhua - som gør franskmanden til en af verdens bedst betalte spillere

Nicolas Anelka har tjent godt på sine mange klubskifter. Nu venter endnu et. (Foto: AP)
Nicolas Anelka har tjent godt på sine mange klubskifter. Nu venter endnu et. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Nicolas Anelka har allerede spillet i hele otte forskellige klubber.

Og fra januar kan franskmanden skrive klub nummer ni på sit i forvejen lange CV - kinesiske Shanghai Shenhua meddelte nemlig i nat, at man er blevet enig med angriberen om en kontrakt.

- Vi er enige om alle detaljerne og vi venter kun på, at han skriver under, siger klubbens talsmand Ma Yue til Reuters.

Han ønsker ikke at oplyse detaljer om kontrakten, men engelske medier er enige om, at Anelka med skiftet får en kæmpe lønforhøjelse.

Ifølge Sun får Anelka over 800.000 pund sat ind på kontoen hver måned - cirka 7 millioner kroner og omkring tre gange så meget, som han lige nu hæver i Chelsea. Andre medier skyder lidt lavere, men alt tyder på at den til tider besværlige franskman kommer ind på top 10 på listen over de bedste betalte fodboldspillere i verden.

Kontrakten menes at være på to eller tre sæsoner.

Nicolas Anelka blev fornylig sendt væk fra førsteholdet, da han afleverede et transferønske. Hans skifte væk fra klubben er første skridt i Andres Villas-Boas' forsøg på at rydde op og ud i klubben, der har et hav af ældre stjerner på lønningslisten.

Han menes at have haft tilbud fra West Ham, Tottenham, Milan og flere amerikanske klubber - men valgte altså den store løncheck i Kina.

Læs også: Brutal udrensning i Chelsea

En anden, Didier Drogba, sættes også i forbindelse med den kinesiske klub. Ifølge Ma Yue fra Shanghai Shenhua er flere kinesiske klubber - inklusive Shenhua - interesserede.

Nicolas Anelka er i karrieren blevet handlet for over en milliard.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: