Annonce:
Annonce:

Grønkjær: Du kan blive en joke, Bendtner

Nicklas Bendtner skal passe på, hvis han ikke vil ende som en stående joke i fodboldverdenen, advarer Jesper Grønkjær

Ny klub, ny livsstil. Sådan lød det fra Nicklas Bendtner da Ekstra Bladet besøgte ham efter skiftet til Sunderland. Nu advarer Jesper Grønkjær landsholdsangriberen om, at han kan ende som en joke, hvis han ikke gør alvor af ordene dengang. (Foto: Lars Poulsen)
Ny klub, ny livsstil. Sådan lød det fra Nicklas Bendtner da Ekstra Bladet besøgte ham efter skiftet til Sunderland. Nu advarer Jesper Grønkjær landsholdsangriberen om, at han kan ende som en joke, hvis han ikke gør alvor af ordene dengang. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Drukture, fester, slagsmål og for få mål - i hvert fald på klubholdet i Sunderland. Sådan har Nicklas Bendtners efterår set ud - og nu skal den danske landsholdsangriber passe på, hvis han ikke vil ende som en joke.

Den advarsel kommer fra tidligere landsholdskollega Jesper Grønkjær, efter Bendtner forleden blev anholdt og afhørt af politiet i Newcastle.

Bendtner anholdt i England

Den seneste episode har bestemt ikke gjort Bendtner mere populær hos de engelske fodboldfans, og selv om fodboldspilleren i et åbent brev til Ekstra Bladet undskylder de mange uheldige episoder, så kommer Jesper Grønkjær, der nu optræder som fodboldekspert hos Viasat, med en advarsel til angriberen.

- Nicklas Bendtner skal passe på, at han ikke ender som en joke. Han har alle muligheder for at ende som topscorer, så det er ærgerligt med de her episoder, siger Grønkjær til Onside.

Annonce:

Også Jan Mølby, der har en fortid i Liverpool, opfordrer Bendtner til at få styr på prioriteterne:

- Nicklas Bendtner har en landsholdskarriere, men han har ikke en klubkarriere. Det skal han have gang i nu, siger Jan Mølby i Onside Premier League.

Hoppede på bil
En bytur 6. december med holdkammeraten Lee Cattermole, der er anfører i Sunderland, gik tilsyneladende over gevind. Efter et besøg på en karaoke- bar sættes Bendtner i forbindelse med hærværk på flere biler.

Nicklas Bendtner afslørede i sin lange undskyldning i aftes, at anklagemyndigheden har fastlagt datoer for retssagen, der ventes afgjort i februar 2012.

Ifølge Daily Mail har flere vidner til politiet forklaret, at mindst én mand hoppede på kølerhjelmen af en Mini, mens der også blev sparket sidespejle af andre biler.

Her drak Bendtner før hærværk

Det er kun lidt over to måneder siden, Nicklas Bendtner i et stort interview med Ekstra Bladet sagde, at han var klar til at ændre sin livsstil. En ny begyndelse, som han kaldte det:

Annonce:

- Det er vigtigt for mig at ændre nogle ting, for jeg har en del at arbejde med personligt. Det gælder både mentalt og fysisk, afslører en usædvanligt åbenhjertig og hudløst ærlig Nicklas Bendtner.

- Jeg har haft min del af byture, og det hører med til at være ung, men tingene ændrede sig, da jeg fik en søn sidste år. Jeg nyder heller ikke byturene mere og er nok blevet lidt mæt af det liv. Jeg har set det hele, prøvet det hele og er klar til noget andet i mit liv. Klar til at være en ansvarlig voksen, og på den måde vil jeg godt være med til at sige, at min ungdom er forbi, sagde Nicklas Bendtner.

Læs hele Bendtners undskyldning her

I går sagde han blandt andet følgende:

Annonce:

- Jeg er helt utrolig ked af det. Jeg beklager dybt, at have været en del af disse episoder, der tolkes så voldsomt. Jeg påtager mig fuldt og helt ansvaret for ikke at have trådt ud af begivenhederne, før de gik op i en spids. Fejlen er min og jeg er utrolig ked af at have skuffet så mange mennesker. Jeg er i bund og grund en almindelig mand, men med et ualmindeligt job. Det glemmer jeg ind i mellem, men jeg ved det godt, og derfor skal der ikke lyde nogen som helst undskyldning for, at jeg er blevet hvirvlet ind i disse ting.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: