City lægger låg på Tevez-snak

Temaet Carlos Tévez var bandlyst på dagens pressekonference i Manchester City. Men alle har en mening om ham.

Den argentinske stjerne Tevez er genstand for massiv interesse i England lige nu, men klubben er træt af balladen. (Foto: AP)
Den argentinske stjerne Tevez er genstand for massiv interesse i England lige nu, men klubben er træt af balladen. (Foto: AP)

Carlos Tévez er det store samtaleemne i Manchester lige nu, efter at den utilfredse argentinske angriber tilsyneladende nægtede at lade sig skifte ind i tirsdagens Champions League-kamp i München.

Men beskeden var klokkeklar til de journalister, der mødte frem på fredagens ugentlige pressemøde i Manchester City:

- Spørgsmål vedrørende Carlos Tévez generelt, hans angivelige opførsel tirsdag aften og de eventuelle konsekvenser af denne opførsel og hans fremtid i klubben er ikke tilladt og vil ikke blive besvaret, sagde klubbens talskvinde Victoria Kloss inden mødet.

TV: Se Tevez surmule på bænken

Hun fulgte op med en trussel om en øjeblikkelig afbrydelse af pressekonferencen, hvis ikke forbuddet blev overholdt. Det gjorde åbenbart indtryk, for emnet blev ikke berørt af journalisterne.

Til gengæld har resten af fodbold-England måttet forholde sig til, hvad Manchester City skal stille op med Tevez, der har givet udtryk for, at han så hurtigt som muligt vil hjem til Sydamerika.

Den tidligere walisiske landsholdsspiller Robbie Savage er hård i sin dom over City-angriberen.

- Det er en skændsel at se en fodboldspiller opføre sig sådan.

Det samme har manager Mancini kaldt sin argentinske stjerne.

- Uanset om man tjener ét pund om ugen eller 200.000, så er det skammeligt, hvis ikke man gør, som manageren siger og spiller for holdet. Hvis jeg var manager, skulle han aldrig spille igen, siger Savage til BBC.

Tottenhams manager, Harry Redknapp, er også rystet over, at Tevez ikke fulgte sin chefs ordre.

- Det må ikke ske, og det burde ikke kunne ske, at en spiller ikke vil være med i en Champions League-kamp. Det er utroligt, siger Redknapp.

Tevez' argentinske landsmand Osvaldo Ardiles, der spillede for Tottenham tilbage i 80'erne, mener dog ikke, at løbet er kørt endnu.

- Hvad han gjorde, var helt forkert. Han skal undskylde over for hele klubben og dens fans og koncentrere sig om at spille fodbold. så vil han blive tilgivet, siger Ardiles.

Han minder i den forbindelse om, at Wayne Rooney var ude i et lignende stormvejr for bare et år siden, hvor han angiveligt ville væk fra Manchester United.

Sagen endte dog i fred og fordragelighed, og Rooney er igen blandt de mest populære United-spillere i truppen.

Carlos Tévez er indtil videre suspenderet i to uger, mens Manchester City undersøger, hvad der er op og ned i sagen.