Chelsea undersøger kritik fra Torres

Den engelske klub vil have fat i et bånd for at finde ud af, om Torres har kritiseret sine holdkammerater

Chelsea vil ikke tolerere kritik, og derfor har den engelske Premier League-klub sat sig for at undersøge flere kritiske udtalelser fra klubbens spanske stjerneangriber Fernando Torres.

I et interview bragt på hjemmesiden for den bedste spanske fodboldrække, Primera Division, kalder Torres sine ældre holdkammerater i Chelsea for "langsomme".

Derudover siger angriberen, at Chelseas sommerindkøb af Juan Mata var en nødvendig signing.

Chelsea-manager Andre Villas-Boas vil vide, hvordan ordene er faldet. I første omgang har han bedt Torres om en forklaring, og angriberen har svaret, at ordene ikke er oversat helt korrekt på den spanske hjemmeside.

Den forklaring er ikke nok for den nytiltrådte Chelsea-manager, der også vil have fat i en optagelse af interviewet for at gennemgå de nøjagtige udtalelser.

- Vi vil undersøge det i dybden og have fat i et bånd med interviewet. Vi vil høre, om han siger det, som står i interviewet, siger Villas-Boas ifølge Skysports.com.

Manageren har også fortalt Fernando Torres, at han skal passe på, når han taler med medierne.

Hvis det viser sig, at den spanske stjerne rent faktisk har kritiseret sine holdkammerater, vil han blive kaldt til en samtale, hvor parterne kan udveksle deres synspunkter.