Varm modtagelse til Bendtner

Sunderland-spillerne holdt sig ikke for gode til at mobbe deres nye dansker, der mødte til sin første træning i klubben i dag. Hans tøj blev hængt op og latterliggjort

Bendtners tøj fik en hård medfart. (Foto: Twitter)
Bendtners tøj fik en hård medfart. (Foto: Twitter)

Nicklas Bendtner ankom torsdag morgen til Nordengland, hvor han straks begyndte træningen sammen med sine nye holdkammerater i Sunderland.

Han kender manager Steve Bruce og svenske Sebastian Larsson fra sin tid i Birmingham, men ellers var det nye ansigter, som tog imod.

Læs også: Sunderland: Bendtner fik mange tilbud.

Og hvilken modtagelse.

Kærlig hån
Den tårnhøje danskers tøj blev hængt op i omklædningsrummet, fotograferet og lagt på Twitter med en hånlig - men dog kærlig - bemærkning.

- Nicklas gear is already getting hammered, some naughty pieces of clothing, skriver holdkammeraten David John Meyler, som har uploadet billedet.

Første del af bemærkningen er efter alt at dømme en hentydning til Bendtners berømte druktur, hvor han blev taget med bukserne nede om anklerne foran en af Londons eksklusive natklubber.

Spiller kamp lørdag
Det gav ham plads på forsiden af Englands berygtede sladderblade dengang, og er det han er mest kendt for hos mange englændere.

Ifølge britiske medier regner Sunderland med at kunne bruge Bendtner allerede i overmorgen mod Chelsea.

Læs også: Sunderland-fans: Lad Bendtner starte mod Chelsea.

- Jeg ser virkelig frem til at være et nyt sted, og til at spille godt her, siger B 52 til Sunderlands officielle hjemmeside.