Bendtner: Vil aldrig tilbage

Nicklas Bendtner håber, at han aldrig vender tilbage til Arsenal igen. Den danske angriber har ikke følt sig glad i over et år, afslører han

Nicklas Bendtner har ikke følt sig glad det seneste år i Arsenal. (Foto: All Over/Getty Images)
Nicklas Bendtner har ikke følt sig glad det seneste år i Arsenal. (Foto: All Over/Getty Images)

Hans far havde snakket om interesse fra storklubber som Bayern München, Dortmund og Sporting Lissabon.

Sportslige udfordringer fra den øverste hylde og specielt Portugal som den helt store eksotiske oplevelse med sol, strand, siesta og sene spisetider som en del af pakken.

I stedet for endte sønnen Nicklas Bendtner som bekendt med en etårig lejeaftale med The Black Cats – øgenavnet for usexede Sunderland med tarvelige restaurationer, regnvejr og redning i Premier League som et af sæsonens mål.

Bendtner på plads i ny klub

- Jeg havde tilbud fra andre klubber. Men jeg har hele tiden sagt, at hvis jeg skulle lejes ud, så kunne det kun blive til en engelsk klub. Jeg har en søn på 8 måneder, og ham vil jeg ikke væk fra i længere tid, siger Bendtner selv om udgangen på transfervinduet.

Med skiftet til Sunderland, hvor manager Steve Bruce glæder sig til et gensyn med den Bendtner, han lærte at kende da Bendtner blev udlejet til Birmingham, skal Bendtner finde smilet frem igen.

– Jeg glæder mig til at tage glad til træning i stedet for at tænke, at det ikke er det fedeste.

– Jeg skal vågne hver morgen og føle mig glad. Det har jeg ikke gjort i over et år. Det kommer jeg til med dette klubskifte.

– Det betyder alt for mig, at jeg ikke skal være i Arsenal det næste år. Jeg håber aldrig at vende tilbage, siger Bendtner.