Lindegaard: Skal gribe chancen i USA

Målmand Anders Lindegaard er klar til at snuppe den ledige plads i Manchester Uniteds mål under englændernes tour i USA

Anders Lindegaard håber at kunne tilkæmpe sig pladsen i Manchester Uniteds mål under klubbens tur i USA. (Foto: AP)
Anders Lindegaard håber at kunne tilkæmpe sig pladsen i Manchester Uniteds mål under klubbens tur i USA. (Foto: AP)

Han har ikke fået meget spilletid på Manchester Uniteds bedste hold - men Anders Lindegaard nyder alligevel tilværelsen i storklubben.

Og nu er den lange målmand klar til at udnytte chancen for at snuppe den ledige plads i Manchester Uniteds mål, når storklubben tager på charmeoffensiv i USA fra 11. juli.

Tre uger med kampen i Boston, Seattle, Chicago, New Jersey og Washington DC giver forhåbentlig danskeren for at spille sig længere op i hierarkiet efter Edwin van der Sars karrierestop.

- I USA er det især vigtigt for målmændene at spille godt, for Edwin er stoppet og resten af os kæmper om hans trøje.

- Jeg ved, det bliver en masse hårdt arbejde, men glæder mig virkelig til det, siger Anders Lindegaard til Manchester Uniteds hjemmeside.

Lindegaard glæder sig desuden til at få et indblik i den store marketings-maskine, som køres i stilling når en af verdens største klubber gør reklame for sig selv i USA.

Og generelt nyder målmanden - der efter sæsonafslutningen ellers gjorde sig upopulær hos Alex Ferguson - tilværelsen i Manchester:

- Når du kommer fra en lille klub i Norge kan du ikke forestille dig, hvor stor Manchester United er. Men på den anden side er det som i enhver anden klub. Folk taler om de samme ting. Klubben er bare en million gang større.

- Jeg nyder at være i Manchester mere og mere for hver dag, faktisk. Jeg er en lykkelig mand for tiden, og det er hvad livet handler om.

Det ventes, at Manchester United bekræfter købet af den spanske U21-målmand David De Gea i Atletico Madrid, når U21 EM i Danmark er afsluttet på lørdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer