Sørensen: Flere klubber viser interesse

Den danske landsholdsmålmand kender endnu ikke sin klubfremtid, men fortæller, at der er interesse fra flere klubber

Thomas Sørensen overvejer fortsat sin fremtid (Foto: AP)
Thomas Sørensen overvejer fortsat sin fremtid (Foto: AP)

Det danske landsholds førstemålmand har varmet masser af Premier League-bænke i den forgangne sæson, hvor konkurrenten Asmir Begovic har været foretrukket til kampen i Premier League. I stedet har Thomas Sørensen måtte "nøjes" med FA Cup-kampene.

Det skal der laves om på i den kommende sæson, hvor den tidligere Sunderland-keeper vil have mere spilletid. Måske i en anden klub, for selvom der er et år tilbage af hans kontrakt, har andre klubber fattet interesse for den rutinerede keeper.

- Der er interesse fra andre klubber. Jeg tror, de fleste ved, hvad jeg står for. Jeg har også en alder, hvor de ved, hvad de køber. Og samtidig ved Stoke også, hvad jeg står for, siger Thomas Sørensen til sporten.tv2.dk.

Men om interessen munder ud i et skifte for Sørensen er usikkert, da danskeren ikke ved, hvordan næste sæson i Stoke kan se ud for ham.

- Det er stadig et spørgsmålstegn. Jeg har jo på papiret et år tilbage i Stoke. Men det er klart, at jeg prioriterer spilletid utroligt højt, og det er selvfølgelig med i mine overvejelser. Men vi har stadig ikke nogen endelig afklaring på situationen, og det kan nok komme til at tage noget tid, siger Thomas Sørensen.

Sammen med holdkammeraterne kvalificerede Thomas Sørensen sig til FA Cup-finalen, hvor Manchester City dog var for stor en mundfuld for Stoke City.

0 kommentarer
Vis kommentarer