Giggs flirtede også med elskerindens mor

Familien måtte bede fodboldlegenden Ryan Giggs om at holde nallerne fra sin brors svigermor.

Eskapaderne fra Ryan Giggs uden for banen synes endeløse og ruller løs disse dage. Seneste nyt melder om jagt på sin brors 49-årige svigermor (Foto: AP)
Eskapaderne fra Ryan Giggs uden for banen synes endeløse og ruller løs disse dage. Seneste nyt melder om jagt på sin brors 49-årige svigermor (Foto: AP)

Fodboldsæsonen i England er som bekendt slut, men Manchester United-stjernen Ryan Giggs har nok aldrig været mere omtalt i de britiske medier end netop nu.

Hver dag bringer nye afsløringer om waliserens sidespring og onsdag er ingen undtagelse.

Ifølge The Daily Mirror har Giggs også haft snøren ude efter sin brors 49-årige svigermor Lorraine Lever.

- Ryan Giggs var skyld i en bitter familiestrid, da han forsøgte at forføre hans påståede elskerindes mor, skriver avisen.

I forvejen har Giggs rigeligt med interne problemer i sin familie efter beskyldningerne om en otte år lang affære med sin brors hustru og datter af Lorraine Lever, Natasha.

Et forhold, som mandag fik en af fodboldspillerens tanter til at beskrive ham som "en beskidt køter uden moralske skrupler".

Venner af Giggs siger til Daily Mirror, at hans familiemedlemmer meget tydeligt fortalte ham, at han skulle holde op med at flirte med sin brors svigermor. Et spil, som åbenbart stod på ved hver eneste familiesammenkomst.

- Nogle familiemedlemmer mente, at Ryan var en anelse for tæt på Lorraine, og det kom til en ordudveksling, fordi de beskyldte Ryan for altid at flirte med hende. Og det endte så med et sammenstød, skriver avisen.

Natasha har tilsyneladende heller ikke ligget på den lade side. Daily Mirror citerer rygter om, at hun ved siden af forholdet til sin svoger, også har haft et intimt forhold til en anden spiller fra Manchester United.

Den affære kendte hverken Ryan eller hans bror noget til.

Angiveligt er der tale om en landsholdspiller, der ikke længere er i klubben, men han nåede at vinde tre mesterskaber sammen med Giggs.

0 kommentarer
Vis kommentarer