Han er Fergusons første sommerkøb

Manchester United er få dage fra at præsentere en ny målmand, skriver radio. Spanske De Gea er manden, der slukker Lindegaards drøm om en startplads

David De Gea præsenteres ifølge spanske medier i Manchester United næste uge. (Foto: AP)
David De Gea præsenteres ifølge spanske medier i Manchester United næste uge. (Foto: AP)

Atletico Madrids målmand David De Gea præsenteres i næste uge som ny målmand i Manchester United.

Det skriver flere spanske medier med radiostationen Cadena Ser som kilde. Allerede mandag skulle aftalen med den eftertragtede målmand blive præsenteret, mener radiostationen at vide.

Dermed har Anders Lindegaard ikke udsigt til at stige i graderne, selv om førstemålmand Edwin Van der Sar stopper i Manchester United. Danskeren skiftede i vinter til Manchester United, men Lindegaard har endnu sin debut i Premier League til gode. Han blev noteret for to kampe i FA Cuppen, før han blev skadet.

Ifølge spanske medier købes den 20-årige De Gea for godt 150 millioner kroner. Han har spillet 56 førsteholdskampe for Atletico Madrid.

Få de seneste rygter om transfer på Facebook HER

De Gea er sammen med den argentinske angriber Sergio Aguero, der netop har annonceret, at han er klar til at skifte, Atletico Madrids største salgsobjekter. Den spanske klub har i længere tid haft en yderst anstrengt økonomi.

Alex Ferguson ventes at købe større ind denne sommer end vanligt. Han er ifølge Sky Sports på jagt efter forstærkninger til alle tre kæder - og har kig på Lens-forsvareren Raphael Varane, ligesom der skal findes forstærkninger til især midtbanen, hvor Paul Scholes muligvis stopper karrieren.

Tyske Manuel Neuer menes at have været Alex Fergusons førstevalg længe, men Schalke-målmanden menes at være for dyr og er tæt på et skifte til Bayern München.

0 kommentarer
Vis kommentarer