Ekspert: 'Gå i behandling, Rooney'

Fodbolden antænder helt tydeligt en masse problemer i Wayne Rooney, mener tidligere engelsk landsholdsspiller med disciplinære problemer, der nu anbefaler terapi til Uniteds hidsige tødtop

Rooney har tydeligvis en masse problemer at arbejde med, og måske er hans skrigeri ind i kameraerne et råb om hjælp, mener en tidligere landsholdsspiller. (Foto: Getty)
Rooney har tydeligvis en masse problemer at arbejde med, og måske er hans skrigeri ind i kameraerne et råb om hjælp, mener en tidligere landsholdsspiller. (Foto: Getty)

- Roo har brug for hjælp!

Sådan lyder opfordringen fra den tidligere engelske landsholdsspiller og nu fodboldekspert Ian Wright på thesun.co.uk.

I sin klumme går Wright i kødet på Uniteds stjerne, efter han i weekenden gik verbalt amok med fuck-råb ind i kameraet ved en af sine scoringer i klubbens 4-2-sejr over West Ham, hvilket nu har givet Rooney to spilledages karantæne.

- Da jeg så Rooneys ansigt, begyndte jeg at få flashbacks. Efter en scoring var der 10-15 sekunder, hvor mine følelser var ude af kontrol, fordi jeg var helt vild af glæde.

- Alligevel lod jeg nogle gange personlige problemer bobble op til overfladen, og mine reaktioner blev derfor negative, skriver Wright og minder om, at han selv havde adskillige disciplinære problemer med fodboldens autoriteter i sin karriere.

Ian Wrigh havde i fem år en hemmelighed for sine klubkammerater i hhv. Arsenal og West Ham:

- Ugentligt gik jeg til i terapi for at lære at styre min vrede over forskellige emner. Til sidst vandt jeg kampen. I dag opfordrer jeg Rooney til at gøre det samme, for han ser ikke ud til at have det specielt godt.

- Ligesom med Rooney antændte fodbolden en masse problemer i mig. Til terapien snakkede vi de problemer igennem, som havde været i mit liv og specielt min barndom, fortæller Wright oprigtigt.

- Han har helt sikkert en masse emner, han skal have behandlet. Hvis han ikke var fodboldspiller, var jeg bekymret for ham. En del fyre med vredesproblemer som ham, der ikke har hans held, ender i fængsel, advarer Wright og analyserer Rooney:

- Det er jo ikke første gang, Rooney har haft den slags problemer med kameraet, det så vi også til VM. Måske er disse hændelser et skrig om hjælp?

Spørgsmålet er så, om Wayne Rooney vil følge Wrights faderlige råd, eller om han vil svare, som han gjorde ind i kameraerne denne weekend: Fuck, fuck.

En dum knægt

Også Tottenhams manager Harry Redknap har blandet sig i sagen om Rooneys udbrud.

- Jeg har respekt for ham som spiller, men han er en dum knægt, og det skulle hav ikke have gjort. Hvorfor er han så vred?

- Hvordan kan disse unge spillere, som tjener millioner af kroner hver uge, være så vrede på verden?, spørger Redknap.