Scholes slap for opmærksomhed ...

Manchester United-legenden var tilfreds med at overlade billedet til Alex Ferguson og Wayne Rooney i sin sidste kamp på Old Trafford

En sidste guldmedalje til Paul Scholes og Alex Ferguson. (Foto: PA/Mike Egerton)
En sidste guldmedalje til Paul Scholes og Alex Ferguson. (Foto: PA/Mike Egerton)

I skyggen af Alex Fergusons farvel til Manchester United-publikummet, mesterskabs-fejringen og Wayne Rooneys ønske om at komme væk, var søndagens hjemmekamp mod Swansea også Paul Scholes' sidste optræden hjemme på Old Trafford.

Den 38-årige midtbanespiller indstiller karrieren efter næste weekends finalerunde i Premier League, og den lille midtbanespiller var vanen tro tilfreds med at undgå alt for meget spotlys og overlod det gladeligt til de øvrige aktører.

- Det kunne ikke være bedre, kunne det? siger Paul Scholes til engelske Sky Sports og noterer sig, at Rooneys transferønske var godt timet.

Se også: Laudrup hyldede Sir Alex efter nederlag

- Det er den perfekte weekend for mig. Det er min sidste kamp, og jeg kan slippe for opmærksomhed, og så er jeg væk, siger midtbanespilleren, der har spillet 717 kampe for Manchester United og bl.a. vundet 11 mesterskaber med barndomsklubben.

Han har tidligere fortrudt et karrierestop og vendte tilbage efter et halvt års pause, men sådan går det næppe denne gang.

- Jeg tror, det er det. Jeg er sikker på det. Det var ikke den sæson, jeg kunne have ønsket mig at stoppe i, men de sidste fire måneder har været ret svære med min knæskade og kampen for at komme tilbage i form.

Se også: Sir Alex: Jeg skal nyde spillet i stedet for at lide

- Jeg er fuldstændig sikker. Men ok, for at være ærlig, så var jeg også sikker den sidste gang. Det er man på det tidspunkt, men jeg ved også, at jeg er nået så langt, jeg kan rent fysisk. Dette er forbi. Igen, siger Scholes til Sky Sports og gentager sit ønske om at fortsætte i en managerrolle, selvom han ikke ved, hvor den skal foregå efter Fergusons afsked med Old Trafford.

- Manageren ville have mig ind i trænerteamet, men det bliver med en anden manager nu. Jeg ved ikke, hvad den nye manager vil. Men ja, jeg kunne godt tænke mig at styre mit eget hold og mine egne spillere og få et hold til at spille fodbold på den måde, jeg kan lide det, siger Paul Scholes.

Se også: Officielt: Scholes indstiller karrieren

Scholes spillede de første 66 minutter af 2-1-kampen mod Swansea, før han blev udskiftet med Anderson til stående ovationer fra givetvis alle på Old Trafford, og i sin takketale på banen efter kampen udtrykte Alex Ferguson sin respekt for midtbanespilleren.

- Før jeg begynder at græde vil jeg hylde Paul Scholes, der stopper i dag. Han er en utrolig spiller, en af de største, denne klub nogensinde får. Paul, jeg ønsker dig en god pensionering, selvom jeg ved, at du vil blive hængende her og irritere mig! lød det fra manageren.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 En sidste guldmedalje til Paul Scholes og Alex Ferguson. (Foto: PA/Mike Egerton)
0 kommentarer
Vis kommentarer