Øjenvidne: Fuld Bendtner kastede med glas

- Men det passer ikke, siger angriberen efter ny episode i det københavnske natteliv

Nicklas Bendtner og venner i samtale med en betjent i Indre By i København torsdag nat. (Privatfoto)
Nicklas Bendtner og venner i samtale med en betjent i Indre By i København torsdag nat. (Privatfoto)

Natten til fredag blev landets bedste angriber, Nicklas Bendtner, igen involveret i en episode i det københavnske natteliv.

Hvor hovedingredienserne i marts var en promille på 1,75, en bil, et hav af drinks og et efterspil i Københavns Byret, var stikordene for et par dage siden kast med glas, vred taxachauffør og to noget forskellige versioner af, hvorfor Nicklas Bendtner optræder på et foto sammen med politiet omkring klokken 3 natten til fredag.

Igen-igen-igen: Bendtners skandale-pletskud

Øjenvidnet Mads Suhr først:

- Det, jeg så, var, at tossen (Bendtner, red.) var stiv og kommer ud ad døren på Minibar og kaster et glas ud på gaden - sådan lidt provokerende. Som om han vil vise, at det er ham, der er der. Så kommer der en taxa kørende, glasset rammer den på køleren og smadres, fortæller Mads Suhr, der selv var i byen med en gruppe venner og så hele optrinnet.

Bendtner jubler: Ny klub om to uger

Her er Bendtners svar på tiltale:

- Her er den korrekte version: Jeg og nogle venner går igennem Boltens Gård, da vi skal hen til et sted, hvor Julie (kæresten Julie Zangenberg, red) og en veninde sidder. På Gothersgade stiger to af mine venner ind i den taxa, der bliver ramt med et kæmpe brag.

- Min tilbageværende ven og jeg vender os om og kigger for at se, hvad der sker, og lige pludselig kommer der to dørmænd løbende. De peger på mig og siger: ’Det var dig, der gjorde det.’

- Nå?, siger jeg. 'Ja, det var et overhåndskast, påstår den ene dørmand.'

- Vi siger stille og roligt, at det ikke passer. Min ven foreslår, at vi går, men dørmændene siger, ’I bliver her’. Min ven bliver truet med tæsk.

- For ikke at skabe problemer, foreslår jeg, at vi ringer efter politiet, og det gør en af dørmændene så, fortæller Bendtner til Ekstra Bladet.

Bendtners frække sommerudsigt

Kort efter dukker politiet op og afhører Bendtner, taxa-chauffør og dørmænd. Så langt er angriberen og øjenvidnet enige.

- De tager os med, og mine venner inde fra taxaen fortæller også, at et eller andet ramte køleren, men at de ikke ved hvad. Vi snakker alle med politiet, som går ind og tjekker noget overvågning, men der er ingenting at se. Dørmanden ændrer forklaring til, at han så ’et eller andet’ komme fra min hånd, og så er der faktisk ikke mere i den historie, lyder Nicklas Bendtners svar på tiltale.

LÆS HELE HISTORIEN I SØNDAGENS UDGAVE AF EKSTRA BLADET
- Stort Bendtner-interview om livet som kendis i nattelivet
- Alle hans sager med politiet
- Kommentar af sportsredaktør Allan Olsen

Eller i EKSTRA:

Øjenvidnets version: Fuld Bendtner kastede med glasBendtners version: Jeg kan ikke gå i fredIgen-igen-igen: Bendtners skandale-pletskud