Helenius bekræftet i Aston Villa

Jorés Okore får nu selskab af Nicklas Helenius i Aston Villa, der har skrevet under på en treårig kontrakt

To Superliga-stjerner bliver nu Premier League-spillere. (Foto: René Schütze)
To Superliga-stjerner bliver nu Premier League-spillere. (Foto: René Schütze)

Torsdag bekræftede Aston Villa, at de havde købt Jorés Okore i FC Nordsjælland, og nu har de været på rov i Danmark igen.

AaB har nemligt solgt deres 22-årige angriber Nicklas Helenius til Aston Villa for 11 millioner kroner. Helenius har skrevet under på en treårig kontrakt med Birmingham-klubben.

Helenius: Egoist på den rigtige mådeHelenius til Aston Villa om få dage

- Det er en stor mulighed for mig og en stor drøm at spille i Premier League for en klub med Aston Villas historie, og jeg er meget spændt, siger Nicklas Helenius til Aston Villas hjemmeside.

- Jeg ved, at vi har et ungt hold, og jeg ved, at vi var igennem en hård test i sidste sæson, men at holdet blev bedre, efterhånden som sæsonen skred frem.

Transferen har været under opsejling i længere tid, men Nicklas Helenius har netop i dag gennemgået det obligatoriske lægetjek og sat sin underskrift på den lukrative kontrakt med Premier League-klubben, og kan nu kalde sig fodboldmillionær.

Det forventes at lønnen for Helenius kommer til at ligge omkring de 15.000 pund - godt 132.000 kroner.

- Jeg så kampen mod Liverpool på Anfield (som Villa vandt 3-1, red.) og var meget imponeret af måden, holdet spillede på, siger Nicklas Helenius.

Med skiftet til det, der bliver kaldt verdens største fodboldliga, tager Helenius afsked med træner Kent Nielsen, som selv har en fortid som Aston Villa-spiller.

- Jeg har lært en masse i de sidste sæsoner med Kent Nielsen som træner. Jeg har altid været en god afslutter, men han lærte mig at blive mere aggressiv, når jeg ikke har bolden, forklarer Helenius.

Assistenttræner i AaB, Allan Kuhn, og spillerens agent er begejstret over angriberens klubskifte på twitter:<br /><br /><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet"><p>Yihaaaaaaaa! Big congrats to Nicklas and Aston villa! <a href="https://twitter.com/search?q=%23premierleague&amp;src=hash">#premierleague</a><a href="http://t.co/aTauMYU4o5">pic.twitter.com/aTauMYU4o5</a></p>— Mads Bach Lund (@MadsBachLundSEG) <a href="https://twitter.com/MadsBachLundSEG/statuses/346987667629686784">June 18, 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br />

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde