Frankfurt gør plads til Bendtner

Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt har lejet angriberen Olivier Occean ud for de næste to sæsoner. De gør dermed plads til en ny angriber, der kan lbive Nicklas Bendtner.

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Nicklas Bendtner blev i weekenden igen kædet sammen med Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt. Kicker skrev, at Bendtner og Frankfurt var enige om en kontrakt, og der gik forlydender om, at danskeren var set i Frankfurts lufthavn.

Frankfurt har hele sommeren jagtet to angribere, der skal supplere Srdjan Lakic i den kommende sæson. Tjekken Vaclav Kadlec og Nicklas Bendtner skulle være de varmeste navne i den tyske klub.

I dag har Frankfurt så gjort plads til nyerhevervelserne, for efter Karim Matmour forlod klubben lige efter sidste sæson, har canadiske Olivier Occean i dag også forladt klubben. Han bliver lejet ud for de næste to sæsoner til 2. Bundesliga-klubben Kaiserslautern.

Nicklas Bendtner udtalte tidligere på sommeren, at Arsenal er enig med fem klubber, og at det er op til ham selv at finde ud af, i hvilken af de fem klubber han vil spille. Frankfurt er længe blevet kaldt den varmeste bejler til Bendtners underskrift.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+