Chelsea forhandler med hollandsk stjernefrø

Ajax bliver snydt for endnu en arvtager til Christian Eriksen

Med Christian Eriksens forventede Ajax-exit havde den hollandske traditionsklub først lagt op til, at AZs Adam Maher skulle afløse den danske landsholdsspiller. Men mod forventning lykkedes det PSV at snuppe den talentfulde hollænder for næsen af Amsterdam-klubben, og nu ser det ud til, at Ajax også bliver snydt for den næste spiller, de havde udset som Eriksens arvtager.

Se også: FAKTA: Transfervinduet som det forløb minut for minut

Således skriver BBC, at Chelsea tirsdag har holdt samtaler med Vitesse Arnhems Marco van Ginkel, mens det forventes at den unge hollænder skal drøfte fremtiden med manager José Mourinho på torsdag. Han skulle efter sigende koste i omegnen af 60 millioner kroner, samme pris som Ajax skulle have budt. Men Vitesse ønsker tilsyneladende ikke at sælge til rivalerne.

Se også: Ajax-træner: Boilesen er blevet en rigtig mand

Det har tidligere været skrevet, at både Chelsea og Vitesse overvejer en handel, hvor Van Ginkel, hvis nuværende kontrakt med Vitesse løber indtil juni 2015, vil blive lejet ud til Vitesse de to kommende sæsoner, inden han vender snuden mod London. De to klubber har således allerede et samarbejde, der betyder, at flere Chelsea-spillere de senere år har været udlejet til hollænderne.

Marco van Ginkel befinder sig i periferien til det hollandske landshold og drømmer om at blive en del af truppen til næste års VM.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen